Pantelån: Hvad er fordelene?

the-ceo-kid-SWTt-fTelyc-unsplash

Pantelån: Hvad er fordelene?

 

Pantelån har ikke altid fandtes i Danmark, og generelt været fraværende fra gadebilledet de seneste 30-40 år. Pantsat.dk har dog ønsket at tilbyde det som en moderne form for lån, og bragte det derfor tilbage til Danmark som løsning i 2018.

Pantsat.dk tilbyder pantelån med et moderne pust, vi har højt fokus på kundeservice og IT, hvilket gør at vi er meget mere tilgængelige end hvad man traditionelt ville tro. Vi introducerede pantelån da der i stigende grad er brug for en hurtig og fleksibel lånemulighed i Danmark, også taget i betragtning af bankerne oplever øget regulering og tjek, som øger deres behandlingstid betydeligt.

 I Sverige er pantelån enormt udbredt, hvor mere end 250.000 mennesker årligt tager pantelån – eller ca. 1 ud af hver 30 person (som er over 18 år). I Danmark oplever vi støt stigende efterspørgsel, eftersom flere bliver opmærksomme på fordelene ved pantelån. Et pantelån hos Pantsat.dk er langt fra det som mange forestiller sig baseret på hvad de har set på TV eller læst i bøger. 

 Hvis du er ny til pantelån og vil vide mere og om det passer til dig, så se listen nedenfor omkring fordelene.

 

Ingen kreditvurdering

I modsætning til andre nemme korttidsfinansierings løsninger – som kvilkån og online kassekredit og forbrugslån – så kræver et pantelån ikke nogen kreditvurdering. Dette skyldes at sikkerheden ikke ligger i din finansielle historik men i værdien af din genstand. Som pantelåner acceptere Pantsat.dk næsten alle typer af genstande, som guld, smykker, ure, diamanter, kunst, designer tasker, biler, motorcykler, nyt værktøj, elcykler, racercykler og meget mere.

 Bare fordi der ikke laves traditionel kreditvurdering til din ansøgning, betyder ikke at der ikke laves check. Før udbetaling skal vi se ID, og vi udfører check på genstanden (som f.eks. at slå serienummer op).

 

Nem adgang

Pantelån er nemme at få adgang til, og modsat hvad du måske tror, så er der hos pantsat.dk ikke tale om en mørkt skummelt lokale med gamle mænd. Hos Pantsat.dk har vi indrettet vores kontor lyst og hyggeligt, vi har arbejdsstationer hvor vi behandler din ansøgning og vurderer din genstande. Vi byder gerne på et glas vand eller en kop kaffe. Vi behandler langt de fleste ansøgninger online først, og når du har et tilbud så ordner vi kontrakten og indleveringen når du kommer forbi os. Hvis det ikke er muligt for dig at ansøge online gennem vores formular, kan du også skrive til os på vores chat, eller ringe til os. I mange tilfælde kan vi vurdere din genstand direkte på chatten eller telefon og komme med et uforplitende og indikativt tilbud.

 

Hurtig proces

Pantelån er en super effektiv måde at låne lidt ekstra penge på når der er brug for det. Det tager kun et par minutter at lave en ansøgning, vi behandler din ansøgning samme dag, oftest indenfor et par timer, og når du kommer ind til os, udbetales pengene til din konto med det samme. Vi kan også udbetale kontant med mindre beløb, dog koster dette et mindre gebyr.

 Vi forstår, at få pengene hurtigt er vigtigt når du står i en nødsituation – en regning som skal betales, et overtræk der skal styr på, et depositum på en ny lejlighed som skal betales, en bil som skal repareres, en rejse for at se et familiemedlem i udlandet, en hjælpende hånd til en ven eller familie, køb af materialer til en håndværksopgave eller noget andet som ikke kan vente.

Din genstand vurderes af en af vores interne eksperter eller samarbejdspartnere, og tilbyder dig et lånebeløb. Når du pantsætter din genstand, er der rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi går altid igennem vilkårne med dig før underskrift.

 

Kort låne periode

Et pantelån kan løbe fra alt mellem 7 dage til 6 måneder, eller længere. Det er op til dig hvor lang tid du gerne vil låne pengene. Hos pantsat.dk fungere det ved at du får udbetalt lånebeløbet med det samme, herefter betaler du månedligt en rente på lånet. Når du ønsker at få din genstand tilbage etaler du hovedstolen tilbage samt de mindre udestående renter.

 Pantsat.dk model er super fleksibel, og du betaler altid kun for den periode du ender med at låne. Dette er blandt andet en fordel da man ofte ikke ved præcist hvor lang tid du vil have brug for dit lån – måske venter du på nogle penge fra udlandet, eller betaling fra en kunde, og det kan være de kommer om 3 uger, eller 2 måneder. Det behøver du ikke bekymre dig om hos os, dit lån er altid fleksibelt.

 Denne korttids fleksible måde at låne penge på gennem pantelån, foretrækkes af mange fremfor kviklån og online kassekredit. 

 

Overkommelig og fleksible afdrags muligheder

Når du tager et lån hos Pantsat.dk har du en hovedstol, og som udgangspunkt vil der lægge en mindre rente betaling hver måned. Du kan fleksibelt selv bestemme hvordan du udover den månedlige rente vil betale hovedstolen af. 

 Du kan betsle din hovedstol af på en gang, du kan løbende afdrage med beløb som passer i dit budget, eller du kan lave et fast afdragsordning (som dog ikke er bindende) hvor du betaler det samme beløb hver måned indtil dit lån er betalt fuldt ud.

 

Du gældsætter dig ikke

Når du tager et pantelån, skal du betale hovedstolen tilbage for at få din genstand igen. Det kan ske at dette ikke er muligt, eller du ikke ønsker at købe din genstand tilbage. I så fald udløber aftalen blot, og du skylder os ikke noget. Vi går i så fald ud og realisere din genstand for at betale lånet tilbage. 

 Med pantelån kan du ikke låne over evne, og du er derfor aldrig i risiko for at bringe din finansielle fremtid i fare. 

 

Frigiv værdien I dine genstande

Mange af os har adskillige genstande og værdier liggende derhjemme – et smykke, et lækkert ur, en designer taske, en racercykel – som måske bare ligger, eller ikke skal bruges det næste stykke tid. Når du har brug for lidt ekstra penge, så kan friværdien i disse genstande benyttes, til at dække en uforudset regning eller til en investering som du ikke ønsker at lade gå forbi dig.

Så lad din friværdi arbejde for dig – i de genstande du er glad for, men ikke har brug for lige nu.

Hvis du selvfølgelig ønsker at sælge dine genstande endeligt, så kommer vi selvfølgelig også gerne med et tilbud på dette.

 

Beskyttet og reguleret

Som pantelåner skal man være godkendt af myndighederne og politiet. Både vores forretningssted, vores forretningsgange og vores personale er godkendt til at drive forretning med pantelån, og køb og salg af genstande. 

 Som virksomhed, tager vi sikkerhed og diskretion enormt seriøst. Der er ingen som kan se at du har pantsat noget hos os, og der er ingen som kan se hvilke genstande vi har haft pantsat. 

Dit data er sikret hos os, og der er fuld diskretion. Og dine genstande, de mindre ting opbevares i bank boks lignede tilstande, og alle vores lager faciliteter har avancerede alarm anlæg, og er temperatur og fugtigheds reguleret døgnet rundt.

 Hvis du har nogen spørgsmål, så ring til vores venlige personale på 71743045.

 

  3

  Kviklån vs. Pantelån

  Kviklån vs. Pantelån Der findes i dag en lang række løsninger for at låne penge, og det kan typisk være svært at få øje på forskellene mellem lånemulighederne. I denne ar…
  maria-ziegler-jJnZg7vBfMs-unsplash

  Indskudslån - Sådan låner du penge til indskud og depositum til din nye lejlighed

  Indskudslån – Sådan låner du penge til indskud og depositum til din nye lejlighed Når tiden kommer til at man skal leje en lejlighed, kræver det ofte man skal indbetale e…
  edgar-soto-gb0BZGae1Nk-unsplash

  Guide: Diamanter

  Diamantens 4 C’er – Kendetegn på en diamant Diamanter er blevet en eksklusiv og mere almindelig del af vores smykker i Danmark. Hver diamant er unik, men der er dog udvik…
  diamant1

  Sælg eller pantsæt diamanter

  Sælg og Pantsæt diamanter Diamanter er lavet af kulstof som er opstået ved stort tryk. Diamanter er den hårdeste mineral vi kender, og har 10 i hårdhed på Mohs hårdhedssk…
  virksomhedslån

  Kan jeg få et virksomhedslån uden kreditvurdering?

  Kan jeg få et virksomhedslån uden kreditvurdering? Ønsker du at starte virksomhed? Eller skal du måske til at udvide din eksisterende virksomhed. Eller er virksomheden st…
  pexels-michael-steinberg-321464

  Guldpriser i Danmark: Hvad er mit guld værd

  Guldpriser i Danmark: Hvad er mit guld værd Hvis du har noget skrot guld liggende, det kunne være nogle gamle arvestykker, ødelagte smykker eller andet, kan det nemt sælg…
  safe-913452_1280

  Forskellen imellem lån med sikkerhed og lån uden

  Forskellen imellem lån med sikkerhed og lån uden Har du fået nogle uforudsete udgifter, så som en bil der skal repareres, en tandlæge regning eller generelt noget der kos…
  neonbrand-8fDhgAN5zG0-unsplash

  Kviklån trods rki

  Kviklån Trods RKI Når man søger på Google efter Kviklån trods rki. Kommer der mange søgeresultater frem, som påstår at man kan få et kviklån selv man er registreret i RKI…
  pexels-michael-steinberg-321452

  Historien om Guld

  Historien om Guld Guld har været del af næsten alle kulturer og samfund i hele verden gennem meget lang tid. Vi kan sikkert alle huske tegneserier fra barndommen med Joak…
  mikkel-bech-yjAFnkLtKY0-unsplash

  Lån mod sikkerhed i genstande - Sådan fungerer et pantelån

  Lån mod sikkerhed i genstande – Sådan fungerer et pantelån Nysgerrig efter pantelån, men er ikke klar over hvordan det fungerer? Du er ikke den eneste. I årtier pantsætni…
  pexels-karolina-grabowska-5650025

  Pantelåns rente - Sådan fungerer det

  Pantelåns rente – Sådan fungerer det Forstå hvordan renterne på pantelån fungerer, og de forskellige måder, du er i stand til at betale tilbage på. Læs videre for at få s…
  pexels-michael-steinberg-691797

  GUIDE: GULD TYPER & VURDERING AF GULD

  En guide til guld typer og vurderingsproces Hvis du ønsker at købe eller sælge dit guld, så har du måske allerede opdaget at guld kommer i mange former – forskellige renh…
  Billede1

  Guldprisen stiger, hvordan kan du drage fordel af det?

  Guldprisen stiger, hvordan kan du drage fordel af det?   Hvorfor har guld værdi? Gold har historisk set altid været et værdifuldt materiale, og har gennem lang tid blevet…
  Traditional_pawnbroker_sign_-_geograph.org.uk_-_516701

  6 myter om pantelån, der simpelthen ikke er rigtige

  6 myter om pantelån, der simpelthen ikke er rigtige   Takket være Hollywoods skildring af pantelånere har mange mennesker forskellige fordomme for, hvordan et pantelån fu…
  Små virksomhedslån

  Små virksomhedslån

  Små virksomhedslån Når det kommer til at skaffe likviditet til din virksomhed, kan det betale sig at se ud over traditionelle finansieringsmuligheder som banklån og kasse…
  B&S LVbag + Natostrap 02

  De mest populære genstande der bliver pantsat

  De mest populære genstande der bliver pantsat Vi har lavet en liste over nogle af de populære genstande der bliver pantsat hos PANTSAT.DK. Selvfølgelig er dette bare de m…
  tony-hand-P3uJUQ62uXE-unsplash

  Sådan får du et pantelån i 5 nemme trin

  Den ældste metode i verden at låne penge er gennem en pantelåner, måden man har lånt penge på i pantsætning er grundlæggende den samme som den var i gamle dage. Dog har i…
  fraud-4227099_1920

  Kviklån – Høje renter og skumle forretnings taktikker

  Står du og mangler penge her og nu, eller er regningerne steget dig over hovedet. Så kan kviklån virke som en god løsning. Markedet for online kviklån er de seneste år st…
  jonathan-francisca-PBuBtVWV9Mg-unsplash

  Lån mod sikkerhed

  En udbyder af lån tager altid stilling til hvilken sikkerhed der er for pengene. Altid! Der er forskellige måder låneudbyderen kan tage stilling til og bedømme sikkerhed.…
  Dyre Facebook lån

  Dyre facebook lån med 50-100% rente – der er et bedre alternativ

  Står du og mangler penge her og nu. Det kan være penge til mad, medicin, husleje, mobilregning, benzin til bilen eller andre uforudsete udgifter. Hvis du står i RKI og ha…
  aron-visuals-BXOXnQ26B7o-unsplash

  Korttidslån og Korttids finansiering

  Langt de fleste får brug for lån på et tidspunkt i deres liv. Det kan være til bolig, bil, ferie, fest, en ny cykel eller en uventet regning… eller noget helt andet. Lån…
  Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under