da en

Om os

Er du nysgerrig på, hvem og hvad PANTSAT.DK er? Så læs mere her.

Om os

Vi vil gøre penge tilgængelige for alle

Der findes et utal af låne- og finansieringsmuligheder i markedet. Markedet er dog generelt karakteriseret ved, at jo dårligere din økonomi er, desto dårligere og dyrere låneprodukter har du mulighed for at få.

PANTSAT.DK blev stiftet i 2018 med den hensigt at være et fair og billigt alternativ til lån og kassekreditter. Vores vision er at gøre penge tilgængelige for alle og give vores kunder en bedre løsning end dyre forbrugslån, dyre kviklån og dyre kassekreditter. PANTSAT.DK er et mere fleksibelt, mere transparent og betydeligt billigere måde at få penge i hånden med det samme på.

Vi udnytter værdien i genstande

Vi kan tilbyde dette gode alternativ ved at udnytte værdien i værdigenstande, hvilket normale lånevirksomheder ikke tilbyder. I praksis køber vi værdigenstanden af dig, hvorved vi opnår en sikkerhed for vores udbetaling. Du får dermed en kontant udbetaling og får samtidig en ret til at tilbagekøbe din værdigenstand på et senere tidspunkt. Det kalder vi salg med tilbagekøbsret.

PANTSAT.DK. ejes of drives af nofipa ApS, som også driver STRAKSSALG.DK.

Vores værdier

Transparens

Vi ønsker, at vores forretningsmodel og løsninger er sammensat således, at det altid er i bedste vores interesse, at gøre det, som er i din bedste interesse. Derfor er vi fuldstændig gennemsigtig med vores løsninger. Vi har ingen gebyrer og vi bruger en lineær forøgelse af tilbagekøbsprisen. Det vil sige, at du ikke stilles relativt dårligere eller bedre, uanset om du tilbagekøber din værdigenstand efter 1 eller 3 måneder.

Når det kommer til vurderingen af din værdigenstand, er det noget vi gør sammen. Til trods for, at vi har ekspertviden inden for mange genstandsområder, så er det din værdigenstand, og den viden du sidder inde med, er relevant i forhold til vurderingen. Det er både i din og vores interesse at vurdere din værdigenstand korrekt.

Billige

Vi ønsker at være et billigt alternativ til dyre forbrugslån, dyre kviklån og dyre kassekreditter. Dette er afgørende for at kunne opnå vores vision om at gøre penge nemmere og bedre tilgængelige for alle. Ved at være et billigere alternativt bliver vores løsninger attraktive for flere.

Hurtigt og nemt

Vi ønsker at gøre det hurtigt og nemt at få penge gennem vores koncept. Vi kender selv til følelsen af pludselig at have brug for ekstra penge i hverdagen, fordi en uforudset situation opstår. Nogle gange er det uforudsete regninger, et godt tilbud som man gerne vil udnytte, eller måske er der brug for en spontan ferie – der kan være mange grunde til at have brug for penge.

Banklån og forbrugslån er ikke særlig godt egnet til her og nu finansiering, da der ofte er oprettelsesgebyrer og det tager tid at blive bevilget og oprettet. Derudover er der ofte en lang række krav til ansøgeren, herunder f.eks. kreditvurdering, lønsedler eller ansættelsesforhold, mv. Kviklån og kassekreditter er tit hurtige og nemme at tage, men er også dyre, og herudover kan de for det meste kun klare meget små finansieringsbehov på under 10.000 kr.

Professionalitet og diskretion

Vi ønsker at give vores kunder en professionel og diskret oplevelse. Det er ikke altid lige nemt at bede om penge. Men det burde det være – og hos os er det ligetil. Det er ganske normalt at tage lån gennem sit hus eller sin bil, og vi mener det er mindst ligeså naturligt at få lån gennem værdigenstande. Vi behandler alle ansøgninger professionelt og værner om dine oplysninger, således at andre ikke får kendskab til dine handler hos os.

PANTSAT.DK-teamet

Sander Rasmussen

Medstifter og bestyrer

Sander er uddannet cand.merc.fsm. fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet fem år for en større dansk biotekvirksomhed, herunder som lokal marketingchef i Asien.

Alexander Lundkvist

Medstifter

Alexander er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet fire år for et af Danmarks førende advokatkontorer samt drevet et succesfuldt FinTech-startup.

Thomas Persson

Medstifter

Thomas har en prof.bach. i Innovation & Entrepreneurship fra Copenhagen Business Academy og har tidligere arbejdet hos Wonderful Copenhagen som Project Manager.