da en

PANTSAT.DK tilbyder lån trods RKI

Lån penge trods RKI her

Hos PANTSAT.DK kan du låne penge selvom du står i RKI. Det skyldes, at vi gør brug af konceptet salg med tilbagekøbsret. Som mange også kender som pantsætning. For at få et lån hos os skal du stille en værdigenstande i sikkerhed for lånet.

Sådan fungerer det:

 1. Du ansøger online, eller tager ned i deres butik med din værdigenstand
 2. Værdigenstande kan være alt fra elektronik, møbler, ure, smykker osv.
 3. Du indleverer din værdigenstand i butikken eller sender den med posten
 4. Du får en udbetaling
 5. Efter aftalt tid, køber du din værdigenstand tilbage igen

Hvordan får du penge udbetalt hos PANTSAT.DK

De udbetaler penge direkte på din bankkonto, så snart du har indleveret eller sendt værdigenstande til PANTSAT, laver de en kontrakt og du har penge lige efter.

Du indlevere en værdigenstand mod at få et lån. De accepterer genstande over 2.000 kr i værdi mod et lån.

Fordele:

 • RKI ER INGEN HINDRING – Fordi de ikke laver en kredit vurdering
 • FÅ PENGE HURTIGT – Udbetaling inden for 1 time
 • LAVE OMKOSTNINGER –  Sammenlignet med forbrugslån

Hvordan koster et lån når jeg står i RKI?

Vores rente er som udgangspunkt 7,5% om måneden. Det vil sige hvis man låner 2.000 kroner skal man betale 150 kroner om måneden for lånet. Men hos os betaler man kun per dag. I dette tilfælde 5 kroner om dagen. Så det er meget billigere end at tage et kviklån når man står i RKI og du kan ikke ende med at få mere gæld hos os. Hvis du ikke kan betale lånet, så sælger vi din genstand og vi har ingen forpligtigelser mod hinanden.

UDFYLD ANSØGNING

Ring og hør mere

Ring til os på 71 74 30 45 og få rådgivning til hvordan vi kan hjælpe dig.

Send med post

Du kan sende dit guld til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Hvem er PANTSAT.DK

Vi har mange års erfaring og topkarakterer på Trustpilot

Kan man låne selvom man står i RKI?

Ja, det kan du godt. Du kan dog ikke få et almindeligt lån, hvis du står i RKI. Det betyder at du ikke kan få lån hos banker, eller online udbydere af online-lån, kviklån trods rki, sms-lån trods rki og kassekreditter.

Hos PANTSAT.DK er RKI ingen hindring. Det skyldes, at vi gør brug af konceptet salg med tilbagekøbsret. Vi får dermed sikkerhed i din værdigenstand. Det betyder, at hvis du ikke udnytter din tilbagekøbsret – enten fordi du ikke ønsker det eller ikke kan – så sælger vi din værdigenstand videre til en tredjepart og du skylder os herefter ikke noget. Grundet denne sikkerhed, er vi også langt billigere end kviklån og kassekreditter, f.eks. er det 8 gange billigere at låne hos PANTSAT.DK end hos Danmarks største kviklånsudbyder.

Godt alternativ til dyre RKI lån

Hos PANTSAT.DK har vi bidt mærke i, at kviklån og kassekreditter er de dyreste måder at låne penge, målt i renter og ÅOP. Personer og virksomheder, der har masser af penge mellem hænderne, får de laveste renter, mens andre, der har mere brug for pengene her og nu, er efterladt med de dyreste produkter. Det syntes vi ikke er godt nok. Hos PANTSAT.DK har vi derfor besluttet at være et langt billigere alternativ til online kviklån, sms-lån og kassekreditter. Sammenlignet med Danmarks største kviklån virksomhed, er vi 8 gange billigere.

Så nej, det er ikke dyrt at få lån trods RKI. Hos PANTSAT.DK har vi fuldstændig den samme omkostningsstruktur uanset om du er registreret i RKI eller ej. RKI har ingen betydning.

RKI ingen hindring

Hos PANTSAT.DK er RKI ingen hindring. Her kan du få en straksudbetaling mod indlevering af din værdigenstand. Hos PANTSAT.DK tager vi som udgangspunkt imod alle værdigenstande, så længe den har en værdi, der kan fastsættes med en vis sikkerhed. Det kan være et ur, en cykel, vin, en kajak, en designertaske, møbler, porcelæn, kunst, et arvestykke eller noget helt andet. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os via chatten, telefon eller e-mail. Du kan også blot ansøge online og udfylde ansøgningsformularen så godt som muligt – vi vender derefter tilbage til dig med en professionel vurdering.

Hos PANTSAT.DK tager vi ikke noget gebyr. Vi kan ikke slette dig fra RKI, men vi kan give dig ekstra penge mellem hænderne, som du kan bruge til at komme ud af RKI.

Fordelene ved at pantsætte når man står i RKI

 • Hurtig udbetaling – så snart, vi har vurderet og verificeret dit guld, overfører vi udbetalingen direkte til din bankkonto, så du har pengene med det samme.
 • Det er fleksibelt – du er selv med til at bestemme, hvornår du vil købe dit guld tilbage, og du kan altid vælge at købe dit guld tilbage før den aftalt tid
 • Lave omkostninger – står du og skal bruge penge, er pantsætning og salg af guld med få omkostninger sammenlignet med eksempelvis kviklån. 
 • Du risikerer ikke at havne i RKI – du vil aldrig risikere at havne i RKI, selv når du ikke kan købe dit guld tilbage. Samtidig har det ingen betydning, hvis du er registreret i RKI ved pantsætning
 • Andre lån har ingen betydning – det er ligegyldigt, om du er i RKI allerede, eller om du har andre lån. Vi forholder os udelukkende til det, du indleverer. 
 • Vi passer godt på dine ting– vi opbevarer alle værdigenstande i forsikrede og sikkerhedsgodkendte lokaler. 

Sådan foregår det, når du pantsætter hos PANTSAT.DK

 

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dine til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

Processen er simpel og overskuelig og består kun af fire trin.

1. Send din ansøgning

Du sender en ansøgning, hvilket du kan gøre via vores online formular eller ved at komme forbi vores butik. Når du ansøger online, udfylder du en række informationer og vedhæfter billeder af dine ting. I ansøgningen skal du skrive alt det, du kan – og har vi flere spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, kontakter vi dig. 

2. Vurdering af dine gentande

Næste skridt i processen er, at vi skal vurdere dine gentande. Når du ansøger online, foretager vi en uforpligtende vurdering på baggrund af din ansøgning. Når du herefter kommer ned i butikken med dine gentande, vil vores eksperter efter verificering kunne give dig en endelig pris på dine gentande.

3. Udbetaling 

Når du har sagt ja tak til det tilbud, vi har givet dig, indgår vi sammen en kontrakt om salg af dine gentande. Når vi skriver under på kontrakten, skriver begge parter også under på, at du har tilbagekøbsretten på dine gentande, således at du har ret til senere at købe det tilbage. Herefter indleverer du dine gentande til os, hvorefter du modtager udbetalingen fordine gentande. Vi sætter pengene direkte ind på din konto, og du har pengene med det samme.

4. Tilbagekøb

Når du skal tilbagekøbe dine gentande, vil det være til den pris, vi har aftalt på forhånd. Tilbagekøbsprisen skal du overføre til vores bankkonto via MobilePay eller i kontanter, hvorefter du vil få udleveret dine gentande. Hvis du ikke tilbagekøber dit guld, bortfalder din tilbagekøbsret. Det vil sige, at vi betragter genstanden som solgt til os. Skulle det ske, at du ikke tilbagekøber dine gentande, vil du ikke blive pålagt yderligere gebyrer eller omkostninger, og du vil heller ikke blive registreret i RKI.  

Har du spørgsmål, som du ikke fandt svaret på her? Så kan du hoppe ned til vores FAQ, hvor du finder svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende vores service.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos PANTSAT.DK gør det ikke nogen forskel for, hvor meget du kan låne, om du er registreret i RKI eller ej. Hos os indleverer du din værdigenstand og vores udbetaling er baseret på værdien af den. Vi har som udgangspunkt en maksimal udbetaling på 50 % af værdien. Så hvis du har en værdigenstand (eller måske 2, som samlet har en værdi), der er 10.000 kr. værd, så vil du kunne få udbetalt op til 5.000 kr. med det samme.

Det kan dog være svært at vide, hvad din værdigenstand er værd. Vi sidder derfor altid klar til at hjælpe dig med at vurdere din værdigenstand. Hos PANTSAT.DK laver vi en professionel vurdering af din værdigenstand.

Hvad er RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information. RKI ejes af Experian, som har en lang række produkter og services indenfor data og information. Experian samler information ind omkring virksomheder og personer, som de sælger videre.

RKI er et skyldnerregister – både virksomheder og privatpersoner kan stå i RKI. Registret er en samling over personer, der skylder penge og som ikke har betalt til tiden, til trods for at have modtaget rykkere. RKI bruges normalt af virksomheder til at tjekke private personers kreditstatus. Hvis du står i RKI, betegnes du som en dårlig betaler – da du har forfalden gæld, som du ikke har betalt. Du bliver ikke registreret i RKI bare fordi du skylder penge – de fleste af os har lån til hus, bil og andre ting. Du bliver kun registreret i RKI, hvis du ikke overholder betalingsaftalen – dvs. du ikke betaler til tiden.

Der er i dag over 200.000 danskere registreret i RKI. Det svarer ca. til hver 20. myndige dansker – altså en betydelig del af vores befolkning. Det er således langt mere almindeligt, end de fleste tror.

Hvad betyder det for dig at stå i RKI?

At stå i RKI kan have mange konsekvenser i din almindelige hverdag – det begrænser først og fremmest dine muligheder for lån, men har også mere vidtrækkende begrænsninger.

Lovgivningen gør, at det ikke er muligt for dig at få et almindeligt lån. Ifølge kreditaftaleloven, stilles der krav til låneudbydere (dette er udbydere af banklån, kassekreditter, kviklån og sms-lån, mv.) om, at de skal bedømme hver låneansøgning baseret på hvorvidt ansøgeren vil være i stand til at tilbagebetale lånet, renter og andre gebyrer – altså lånets samlede omkostninger.

En låneudbyder må ikke godkende en låneansøgning baseret på, hvorvidt de tror, at de kommer til at tjene penge på aftalen. Vurdering skal baseres på ansøgerens økonomiske situation. Hvis du som ansøger står i RKI, vil en sådan vurdering almindeligvis være, at siden du allerede har gæld, som du ikke har betalt rettidigt, så vil du heller ikke være i stand til at betale ny gæld.

Udover lån, kan en RKI-registrering også være begrænsende i forhold til andre services. Det er f.eks. ikke muligt at

 • Oprette et mobil- eller internetabonnement hos nogle udbydere
 • Lease en bil eller motorcykel
 • Få et kreditkort, benzinkort eller kontokort, hvor du betaler på kredit
 • Brille- eller kontaktlinseabonnement
 • Nogle forsikringsaftaler
 • Købe på afbetaling, f.eks. hos L’EASY

Du kan stadig godt købe forbrugsgoder, som en bil, rejser, elektronik eller andet. Det kræver blot, at du køber kontant. Det kan derfor være begrænsende på flere måder at være registreret i RKI, hvorfor det er vigtigt at lave en plan, hvordan du kommer ud igen.

Hvordan kommer man ud af RKI?

Du kommer ud af RKI ved aktivt at betale din gæld. Der er også den alternative passive måde, hvor gælden forældes.

Aktive måde – betal din gæld: Når du betaler din gæld, bliver du slettet fra RKI med det samme. Du kan også tage kontakt til virksomheden, som du skylder penge – i visse tilfælde er det muligt at lave en afbetalingsordning, hvor de samtidig sletter dig fra RKI.

Passive måde – gælden forældes: Du kan være registreret i RKI i 5 år for hver gældspost, hvorefter den forældes – det betyder dog ikke, at du ikke skylder pengene mere. 5 års forældelsesreglen gælder for hver gældspost – har du flere gældsposter, der er registreret i RKI, vil du således først blive slettet, når den seneste gældspost er 5 år gammel.

Kom ud af RKI: Giv din gældsafvikling et boost

For at komme ud af RKI skal din gæld afvikles. En måde at gøre det på er at øge dine indtægter, hvilket giver dig flere midler til at dække dine udgifter og måske afbetale din gæld.

n god måde de fleste af os kan benytte til at øge vores likviditet nu og her er at sælge eller belåne nogle af vores brugte værdigenstande – det kan f.eks. være ure, smykker, cykler, møbler, eller noget helt andet. Hos PANTSAT.DK er det muligt at bruge sine værdigenstande til at få en udbetaling (det minder lidt om et lån) og vi er langt billigere end de alternative kviklån og kassekreditter på markedet. PANTSAT.DK er eksempelvis 8 gange billigere end den største udbyder af kviklån i Danmark. Så hvis du har flere dyre lån, så kan PANTSAT.DK hjælpe med at afvikle dem og samle dem ét sted. Alternativt kan du også bruge STRAKSSALG.DK, hvis du ikke ønsker at tilbagekøbe dine genstande, men blot ønsker at sælge dem. STRAKSSALG.DK giver dig penge med det samme og står for salgsprocessen af din genstand.