Lån penge trods RKI

Ja, du kan godt låne penge selvom du står i RKI også uden en kautionist. Det eneste vi kræver er du stiller en eller flere genstand i sikkerhed for lånet

Skærmbillede 2020-11-12 kl. 11.10.01

Sådan fungerer vores lån

 1. Du skal have en genstand som du kan stille som sikkerhed for at få et lån.
 2. Lav en ansøgning og få et uforpligtende lånetilbud.
 3. Værdigenstande kan være alt fra elektronik, møbler, ure, smykker osv.
 4. Du indleverer din værdigenstand i butikken eller sender den med posten
 5. Du underskriver en kontrakt med os og får straks en udbetaling til din konto eller i kontant.
 6. Efter aftalt tid, tilbagebetaler du lånet og får din genstand tilbage.
Ansøg om udbetaling
1 Genstand
2 Kundeoplysninger
 • 20.000 kr.
 • Rente
  Omkostninger pr. måned kr.
  BindingIngen binding
 • Stand, nummerplade, alder, farve, ridser, mv.
 • Slip fil her eller
  Slip fil her eller
 • Omkostninger

  Få et overblik over, hvad dit lån vil koste dig, og se dine afbetalingsmuligheder.
  Prøv vores beregner

  Vurdering

  Er du i tvivl om, hvor meget din genstand er værd og hvor meget, du kan låne?
  Få en gratis vurdering

Forstå på under 1 minut hvordan du kan låne penge selvom du står i RKI

laptop-pantsat-youtube-800x500 (1)

Lån trods RKI hos PANTSAT.DK

 

Hvordan får du penge udbetalt hos PANTSAT.DK

De udbetaler penge direkte på din bankkonto med en straksoverførsel, så snart du har indleveret eller sendt værdigenstande til PANTSAT, laver de en kontrakt og du har penge lige efter. Det er også muligt at få pengene kontant, hvis den enkelte butik har nok kontanter.

Du indlevere en værdigenstand mod at få et lån. Vi accepterer genstande over 2.000 kr i værdi mod et lån.

Fordele ved vores lån:

 • RKI ER INGEN HINDRING – Fordi vi ikke laver en kredit vurdering på vores kunder. Vi skal bare bruge en genstand som sikkerhed for lånet ogudbetaler 50% af genstandens værdi.
 • FÅ PENGE HURTIGT – Så snart du har indleveret eller sendt genstanden til os og underskrevet en kontrakt har du pengene med det samme på din konto. Du har også mulighed for at få dem udbetalt kontant
 • LAVE OMKOSTNINGER –  Vores rente er ned til 2,95% og er fast. Så i forhold til kviklån har vi lavere renter og du kan ikke ende i en gældspiral hvor du skal betale flere og flere renter.

Hvad koster et lån, når jeg står i RKI?

Vores rente er er ned til 2,95% om måneden. Du kan se vores rentetabel her. Det vil sige hvis man låner 2.000 kroner skal man betale 150 kroner om måneden for lånet. Men hos os betaler man kun per dag. I dette tilfælde 5 kroner om dagen. Så det er meget billigere end at tage et kviklån når man står i RKI og du kan ikke ende med at få mere gæld hos os. Hvis du ikke kan betale lånet, så sælger vi din genstand og vi har ingen forpligtigelser mod hinanden.

RKI ingen hindring

Markedet for lån trods RKI er lidt af en jungle. De fleste sider du kommer ind på er lånesammenlignings sider for alle lån, hvor det ikke er muligt at få et lån hvis man befinder sig i RKI. Det kan godt være en udfordring når man skal finde lån, hvor RKI ingen hindring er. Hos PANTSAT.DK tilbyder vi lån selvom du står i RKI. Dette kan vi gøre fordi du sætter en værdigenstand som sikkerhed for lånet. Rent praktisk sælger du faktisk genstanden til os og så har du muligheden for at købe den tilbage på et senere tidspunkt.

På mange måder er et lån hos os, bedre end at tage et af de mange kviklån, hurtig lån, sms lån osv. Fordi hos os kan du aldrig gældsætte dig eller betale ende ud i en gældspiral. Hvor du ender med at blive ædt op af renter. Hvis du vælger ikke at forlænge din kontrakt hos os eller købe din genstand tilbage. Vil du miste retten for at få gentanden tilbage og derved kan du potentielt miste noget værdi i forhold til hvis du skulle sælge genstanden på DBA.

RKI ingen hindring og Lån trods RKI bliver der søgt meget på, men der er kun få muligheder for at låne selvom man står i RKI. Dette er lån mod sikkerhed i genstande eller lån mod at have en kautionist.

Nemme lån trods RKI

PANTSAT.DK er et nemt lån selvom man står i RKI. Man kan sende en ansøgning ind til os og få et lånetilbud inden for 24 timer. Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning og hvis man syntes tilbuddet er fair. Skal man indlevere genstanden enten i København eller Århus og derefter underskriver man en kontrakter og har pengene på sin konto lige efter.

Alternativerne til de dyre RKI lån

Vores lån er et godt alternativ til de dyre RKI lån. Fordi du ikke kan ende ud i en gældsspiral og derfor altid ved hvad du skal betale i renter for at forlænge din kontrakt eller vælge at tilbagekøbe. Der er ingen skjulte gebyrer eller rentesrente. Ring til os for at høre mere om vores lån.

Processen for pantsætning af en genstand

ipad

1Ansøgning

Udfyld vores online ansøgningsformular. Udfyld den, så godt du kan – vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger.

Du kan også kontakte os på mail, chat eller telefon og få svar på dine spørgsmål.

2Vurdering & Lånetilbud

Vi foretager en vurdering og kommer med et uforpligtende lånetilbud – oftest inden for få timer.

Hvis tilbuddet er relevant, kan du indlevere eller sende genstanden til vores butikker i København eller Århus

phonewallet
iphone 7 black onyx

3Indlevering & Udbetaling

Du indleverer din genstand i vores butik, og modtager udbetalingen direkte på din bankkonto med en straksoverførsel.

Vi passer selvfølgelig godt på din genstand og opbevarer den på vores forsikrede lager.

4Tilbagekøb

Du bestemmer selv hvornår du vil tilbagekøbe din genstand – Det kunne være 14 dage eller 5 måneder, det er op til dig.

Der er ikke et krav om tilbagekøb af genstanden.

watch5

Hvor meget kan jeg låne?

Hos PANTSAT.DK gør det ikke nogen forskel for, hvor meget du kan låne, om du er registreret i RKI eller ej. Hos os indleverer du din værdigenstand og vores udbetaling er baseret på værdien af den. Vi har som udgangspunkt en maksimal udbetaling på 50 % af værdien. Så hvis du har en værdigenstand (eller måske 2, som samlet har en værdi), der er 10.000 kr. værd, så vil du kunne få udbetalt op til 5.000 kr. med det samme.

Det kan dog være svært at vide, hvad din værdigenstand er værd. Vi sidder derfor altid klar til at hjælpe dig med at vurdere din værdigenstand. Hos PANTSAT.DK laver vi en professionel vurdering af din værdigenstand.

Hvad er RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information. RKI ejes af Experian, som har en lang række produkter og services indenfor data og information. Experian samler information ind omkring virksomheder og personer, som de sælger videre.

RKI er et skyldnerregister – både virksomheder og privatpersoner kan stå i RKI. Registret er en samling over personer, der skylder penge og som ikke har betalt til tiden, til trods for at have modtaget rykkere. RKI bruges normalt af virksomheder til at tjekke private personers kreditstatus. Hvis du står i RKI, betegnes du som en dårlig betaler – da du har forfalden gæld, som du ikke har betalt. Du bliver ikke registreret i RKI bare fordi du skylder penge – de fleste af os har lån til hus, bil og andre ting. Du bliver kun registreret i RKI, hvis du ikke overholder betalingsaftalen – dvs. du ikke betaler til tiden.

Der er i dag over 200.000 danskere registreret i RKI. Det svarer ca. til hver 20. myndige dansker – altså en betydelig del af vores befolkning. Det er således langt mere almindeligt, end de fleste tror.

Hvad betyder det for dig at stå i RKI?

At stå i RKI kan have mange konsekvenser i din almindelige hverdag – det begrænser først og fremmest dine muligheder for lån, men har også mere vidtrækkende begrænsninger.

Lovgivningen gør, at det ikke er muligt for dig at få et almindeligt lån. Ifølge kreditaftaleloven, stilles der krav til låneudbydere (dette er udbydere af banklån, kassekreditter, kviklån og sms-lån, mv.) om, at de skal bedømme hver låneansøgning baseret på hvorvidt ansøgeren vil være i stand til at tilbagebetale lånet, renter og andre gebyrer – altså lånets samlede omkostninger.

En låneudbyder må ikke godkende en låneansøgning baseret på, hvorvidt de tror, at de kommer til at tjene penge på aftalen. Vurdering skal baseres på ansøgerens økonomiske situation. Hvis du som ansøger står i RKI, vil en sådan vurdering almindeligvis være, at siden du allerede har gæld, som du ikke har betalt rettidigt, så vil du heller ikke være i stand til at betale ny gæld.

Udover lån, kan en RKI-registrering også være begrænsende i forhold til andre services. Det er f.eks. ikke muligt at

 • Oprette et mobil- eller internetabonnement hos nogle udbydere
 • Lease en bil eller motorcykel
 • Få et kreditkort, benzinkort eller kontokort, hvor du betaler på kredit
 • Brille- eller kontaktlinseabonnement
 • Nogle forsikringsaftaler
 • Købe på afbetaling, f.eks. hos L’EASY

Du kan stadig godt købe forbrugsgoder, som en bil, rejser, elektronik eller andet. Det kræver blot, at du køber kontant. Det kan derfor være begrænsende på flere måder at være registreret i RKI, hvorfor det er vigtigt at lave en plan, hvordan du kommer ud igen.

Hvordan kommer man ud af RKI?

Du kommer ud af RKI ved aktivt at betale din gæld. Der er også den alternative passive måde, hvor gælden forældes.

Aktive måde – betal din gæld: Når du betaler din gæld, bliver du slettet fra RKI med det samme. Du kan også tage kontakt til virksomheden, som du skylder penge – i visse tilfælde er det muligt at lave en afbetalingsordning, hvor de samtidig sletter dig fra RKI.

Passive måde – gælden forældes: Du kan være registreret i RKI i 5 år for hver gældspost, hvorefter den forældes – det betyder dog ikke, at du ikke skylder pengene mere. 5 års forældelsesreglen gælder for hver gældspost – har du flere gældsposter, der er registreret i RKI, vil du således først blive slettet, når den seneste gældspost er 5 år gammel.

Kom ud af RKI: Giv din gældsafvikling et boost

For at komme ud af RKI skal din gæld afvikles. En måde at gøre det på er at øge dine indtægter, hvilket giver dig flere midler til at dække dine udgifter og måske afbetale din gæld.

n god måde de fleste af os kan benytte til at øge vores likviditet nu og her er at sælge eller belåne nogle af vores brugte værdigenstande – det kan f.eks. være ure, smykker, cykler, møbler, eller noget helt andet. Hos PANTSAT.DK er det muligt at bruge sine værdigenstande til at få en udbetaling (det minder lidt om et lån) og vi er langt billigere end de alternative kviklån og kassekreditter på markedet. PANTSAT.DK er eksempelvis 8 gange billigere end den største udbyder af kviklån i Danmark. Så hvis du har flere dyre lån, så kan PANTSAT.DK hjælpe med at afvikle dem og samle dem ét sted. Alternativt kan du også bruge STRAKSSALG.DK, hvis du ikke ønsker at tilbagekøbe dine genstande, men blot ønsker at sælge dem. STRAKSSALG.DK giver dig penge med det samme og står for salgsprocessen af din genstand.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål nedenfor, er du altid meget velkommen
til at kontakte os via vores chat-funktion eller på telefon.

Køber i også genstande?
Hvad er et pantelån?
Hvor lang er løbetiden på lånet?
Hvad kan man pantsætte?
Hvor meget kan jeg få udbetalt?
Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt pengene?
Kan jeg få kontant udbetaling istedet for straksoverførsel?
Hvad koster det at pantsætte?
Må i sælge eller bruge min genstand, når den er pantsat?
Hvad hvis jeg ikke kan købe min genstand tilbage på aftalt tidspunkt?
Hvad hvis jeg er registreret i RKI?
Hvad er PANTSAT.DKs bankoplysninger?
Hvor sælger i genstandene, hvis de ikke bliver købt tilbage?