Hvad er dit guld værd? Se dagens guldpriser her

Hos PANTSAT.DK kan du let sælge eller pantsætte guld. Du får pengene med det samme. Butikker centralt i København & Århus

Trustpilot rate Vores kunder giver os 4.9/5.0

“Super betjening hurtigt og effektiv”
– Johnny

Book møde Send guld
Indtast vægt i guld
8 karat333 ‰
g.
Din pris
14 karat585 ‰
g.
Din pris
18 karat750 ‰
g.
Din pris
21 karat875 ‰
g.
Din pris
22 karat916 ‰
g.
Din pris
24 karat999 ‰
g.
Din pris
Guldbar9999 ‰
g.
Din pris
Din totale pris 225,700 kr.

Guldpris Indeks

Vi har gjort det let at sammenligne vores priser med de største guldhandlere i markedet

Type
Vægt i gram
Bedste prisPantsat.dk
8 karat333‰
g
14 karat585‰
g
18 karat750‰
g
21 karat875‰
g
22 karat916‰
g
24 karat999‰
g
Guldbar9999‰
g
Senest opdateret 24 jul 2024
Total

Sådan sælger du guld til os

1

1Book et møde

Du kan booke et møde, hvilket du kan gøre ved at trykke her  Det tager ofte under 10 minutter at sælge sit guld og få pengene udbetalt.

2A. Indlevering i butikken

Når du herefter kommer ned i butikken med dit guld, vil vores eksperter efter verificering kunne give dig en endelig pris på dit guld. Det er vores eksperters vurdering, der danner grundlag for, hvor meget du kan få udbetalt. Når vi vurderer dit guld, er det altid med udgangspunkt i markedet højeste guldpriser. 

Se butikker

B. Send guld med posten gratis

Vi betaler selvfølgelig for fragten så du ikke skal betale for at sende det. Det er ligeledes også forsikret.

Læs mere her

2
3

3Udbetaling med det samme

Når du har sagt ja tak til det tilbud, vi har givet dig, indgår vi sammen en kontrakt om salg af dit guld. Vi sætter pengene direkte ind på din konto, og du har pengene med det samme. 

Du kan også pantsætte guldet og købe det tilbage senere

Skærmbillede 2020-11-12 kl. 11.10.01

Pantsæt guld

Har du gamle guldsmykker eller andet i guld liggende? Så kan du hos PANTSAT.DK indlevere dit guld og få pengene med det samme, og når du vil, kan du købe dit guld tilbage igen. 

Står du og mangler penge her og nu, kan du nemt og hurtigt pantsætte dit guld ved os, og købe det tilbage på et senere tidspunkt. Det betyder, at du kan beholde arvestykker eller lignende, fordi du ikke behøver at sælge det til en guldsmed, som alligevel bare smelter det om. 

Sådan gør du, når du vil pantsætte dit guld

Ansøg: Når du har besluttet dig for at pantsætte dit guld, er det første, du skal gøre, at ansøge online eller kigge forbi vores butik i København K. 

Vurdering: Når du ansøger online, laver vi en helt uforpligtende vurdering og giver dig på baggrund af dette en pris på dit guld. Det er vores eksperter, der foretager vurdering, så du kan være sikker på at få en fair pris på dit guld. 

Udbetaling: Før du får pengene udbetalt, indgår vi en kontrakt om salg af dit guld til os. Kontrakten er blandt andet din garanti og sikkerhed for, at du senere har ret til at købe dit guld tilbage. Når du har indleveret dit guld til os, vil pengene tikke ind på din konto med det samme. Herefter opbevares dit guld på vores forsikrede lager. 

Tilbagekøb: Når du skal tilbagekøbe dit guld, er det til den pris, vi på forhånd har aftalt. Du kan altid tilbagekøbe dit guld før planlagt, hvis det skulle blive aktuelt for dig. Vælger du ikke at tilbagekøbe dit guld, betragter vi det som et salg – det vil sige, at din tilbagekøbsret bortfalder. Men modsat kviklån og andre fordyrende lån, bliver du ikke pålagt yderligere omkostninger eller registreret i RKI. 

vishnu-prasad-Ct-7svw082I-unsplash
kyle-cut-media-Dcw_Z5o7ovY-unsplash

Fordele ved at pantsætte dit guld

 • Du får penge her og nu, men undgår at sætte dig i gæld eller optage dyre lån
 • Du kan altid købe dit guld tilbage igen 
 • Det har ingen betydning, om du er registreret hos RKI eller har andre lån – vi forholder os kun til det guld, du indleverer og ikke din økonomi i øvrigt. 
 • Hos os får du hurtig udbetaling, og du har pengene så snart, du har indleveret dit guld.
 • Vi tilbyder en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at tilbagekøbe dit guld, når du kan og vil
 • Sammenlignet med kviklån er der hos PANTSALG.DK lave omkostninger og samtidig lav risiko
 • Du får altid en fair pris på dit guld, som vores eksperter fastsætter på baggrund af guldets karat, vækst og verdensmarkedsprisen

 

Vi vil gerne give dig en fair mulighed for at pantsætte dit guld, når du står og skal bruge penge. Ved at pantsætte værdigenstande, når du har brug for det, behøver du ikke at give afkald på dine ting, da du kan købe dem tilbage på et senere tidspunkt. 

 

Hvis du gerne vil undgå at sælge dit guld lige nu, kan du vælge at pantsætte det i stedet. Det vil være en fordel, både hvis du ligger inde med arvestykker eller guldsmykker og mangler penge, eller hvis du ønsker at sælge dit guld til den bedste pris. Og husk, at du altid kan tjekke dagens guldpriser her hos os.

Sådan sælger du guld til os

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

how_work1

1. Lav en aftale

Bestil et personligt møde i København eller Århus. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og guld

Book et møde nu
eller
how_work2

2. (A) Besøg vores butik

V tester guldets karat og du får herefter pengene med det samme. Tager typisk kun et par minutter

Se butikker
how_work3

2. (B) Send med posten

Du kan sende dit guld til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Læs mere

Dagens guldpris - se dagspriser på guld her

Guldpriserne varierer, og der er mange faktorer, der spiller ind på dagsprisen på guld. Prisen på guld afhænger nemlig af det samme som prisen på alt andet: Udbud og efterspørgsel på verdensmarkedet. 

Herunder kan du følge med i dagens guldpris, hvor vi hver dag giver dig de sidste nye opdateringer på prisen på guld. Har du guld liggende i skuffen derhjemme, eller vil du gerne vide, om det er det rette tidspunkt enten at pantsætte eller sælge? Så hold dig opdateret i tabellen her, så du får den bedste pris for dit guld.

Få den bedste pris på dit guld – hold øje med guldprisen

Vil du gerne være sikker på, at du får den bedst mulige pris på dit guld? Så er det altid en god idé at holde øje med verdensmarkedet og den svingende pris på guld. Prisen på guld er, ligesom aktier, noget der handles med hver eneste dag på verdensmarkedets forskellige børser. Og præcis som det er med aktier, betyder det, at prisen varierer hver eneste dag – prisen er dog generelt meget stabil, selvom prisen kan svinge 5-10 procent på en måned. 

Når du undersøger prisen på guld, er der to forskellige priser at holde øje med: børsprisen og guldhandlerprisen. 

Det skal du være opmærksom på, når du undersøger guldpriser:

Børshandlerprisen er prisen på verdensmarkedet på rent guld, hvorimod guldhandlerprisen er prisen hos netop guldhandlere og vekselerer. Her vil prisen som regel være en anelse lavere, da du her ikke får den fulde kurs. Her skal du også være opmærksom på, at der ved guld af lavere karat vil være omkostninger til smeltning, når det sælges. Det skyldes, at guld kun kan indgå i børsen på verdensmarkedet, hvis det har en renhed på 99,9 procent. 

I graferne, som vi dagligt opdaterer med de sidste nye tal, kan du hele tiden følge med i prisudviklingen på de internationale priser for guld, så du pantsætter, køber og sælger på de rette tidspunkter – eller hvis du bare er nysgerrig på at vide, hvor meget dit guld er værd i skrivende stund.

Hvordan har prisen på guld udviklet sig gennem tiden?

Hvis du gerne vil vide, hvad dit guld er værd, bør du altid holde øje med guldpriserne. Prisen på guld svinger nemlig hele tiden, og alt efter verdensmarkedet vil prisen på guld være forskellig fra dag til dag. 

Man behøver dog ikke at være ekspert for at se, at guldprisen er steget støt de seneste år – og meget tyder på, at det fortsætter samme vej. Modsat mange andre værdigenstande bevarer guld sin værdi, og derfor kan det give bedre mening at investere i guld end aktier eller dyre biler. 

Guld er en god investering

Selvom vi ikke kan spå om fremtiden, er der en ting, der er sikkert: Guld er meget efterspurgt og eftertragtet. Hvorfor kan der være mange gode bud på, men en af dem er, at flere og flere foretrækker at have deres værdier helt konkret og fysisk. Efter finanskriser, børskrak og så videre kan det give en stor tryghed, at man ved, at ens værdier er sikret – og det er de med guld af en helt særlig grund. For selvom guldprisen kan svinge både op og ned, er guld stadig en af de investeringer, der bevarer sin værdi bedst muligt. 

Modsat aktier er guld en sikker investering, og frem for at dine penge skal stå og blive mindre og mindre værd i banken grundet inflation, bør du måske overveje, om du hellere skulle investere i guld.

Hvad er det, der gør guld værdi-sikkert?

I krisetider har guld tendens til at bevare sin høje værdi. Faktisk vil det også i mange tilfælde være sådan, at guldværdien stiger, når krisen kradser. Dette skyldes, at man får sin værdi helt konkret og fysisk i hånden, og det er ikke bare nogle tal i din netbank. 

Europa er blandt de verdensdele, hvor der handles mest med guld, men både i Rusland, Tyskland og Indien er det meget almindeligt at investere opsparing eller overskydende penge i guld. Faktisk er det indiske guld noget helt særligt, og Indien er en af verdens største guldforbrugere. Det behøver ikke at være store investeringer, for med guld har lidt også ret. På den måde beskytter og bevarer man sine værdier på en fysisk måde, og det kan på sigt gå hen og blive en rigtig god forretning.

Der er dog ingen garantier, og som med alle andre investeringer handler det om at træffe de rigtige valg på de rigtige tidspunkter. 

Vil du gerne undgå at sælge dit guld? Så pantsæt det i stedet

Står du i en situation, hvor du har brug for at tage af din fysiske guld-opsparing, mens guldprisen ikke er den rigtige til at sælge, kan du vælge at pantsætte dit guld i stedet. Du kan altid købe dit guld tilbage efter aftale, og du får penge her og nu. 

I mellemtiden sørger vi for at opbevare dit guld sikkert på vores forsikrede lager, og du kan vente med at købe dit guld tilbage, til situationen ændrer sig. 

Find ud af, hvilken karat dit guld er

Har du et smykke derhjemme, som du er i tvivl om ægtheden af? Det kan være svært med det blotte øje at se, hvorvidt der er tale om et ægte smykke i guld. 

Når du vælger at pantsætte dine guldsmykker hos os, kan der være forskel på vores vurdering. Har du et smykke, som både er af en anerkendt smykkedesigner, der går til høje priser, vil dette tælle op, mens et mindre kendt smykke vil blive vurderet på baggrund af guldværdien af sig selv. 

Du kan se mere om, hvordan vi vurderer smykker her

Sådan ser du, om dit smykke er lavet i ægte guld

Har du arvet smykker? Eller har du smykker liggende, som du tror kan være i ægte guld? For at få en konkret vurdering skal du opsøge en professionel. Vi bruger altid eksperter, når vi vurderer dit guld. 

Der er dog et par tips, du kan bruge til at tjekke ægtheden af dine guldsmykker – som du jo også kan bruge, hvis du spotter et flot smykke, du mistænker måske kunne være i ægte guld. 

Sådan gør du, når du skal tjekke ægtheden:

 1. For at gøre det nemmest for dig selv har du brug for en juvellup – mens et almindeligt forstørrelsesglas dog også ofte kan gøre det. 
 2. 2. Find et sted med godt lys, og led efter et lille metalmærke på smykket. Mærket er ovalt eller rektangulært i samme farve som spænde og halskæde.
 3. Se efter mærkninger på smykket. Er der tale om halskæder eller armbånd vil guldmærket være i forhold til renhedsgraden.
 4. Kig grundigt på begge sider af mærket. Her vil du nemlig kunne se guldets renhed mærket i karat. 
 5. Finder du en mærkning, er der tale om ægte guld, og det vil som regel være 14 karat, og altså cirka 58,5 procent guld, som har stemplet 585. 10 karat er cirka 42 procent guld, men er dog ikke særlig udbredt. Du vil også måske falde over 8 karat, som er stemplet med 333. Det kan også være angivet i decimaler (eksempelvis .750, der er det samme som 75 procent og derfor 18 karat).
 6. Står der EP eller GP på mærket, er halskæden belagt med guld og derfor ikke i rent guld.
 7. Kan du ikke finde nogen mærkning, kan du også undersøge ægtheden på en anden måde: Hvis guldet falmer eller måske allerede er falmet, er der ikke tale om ægte guld. Er smykket mat og sølvagtigt i farven, er der sandsynligvis tale om uægte guld – ægte guld falmer ikke, mens belagte guldhalskæder dog både kan skalle og falme. 

Hvilken karat guld bruger man i smykker?

Har man smykker i guld vil det oftest være 14 karat guld, mens rent guld betegnes som 24 karat. I Danmark er smykker som regel 14 karat, mens det i Thailand og mellemøsten er mere udbredt at have smykker af 21 og 22 karat. Grunden til, at man bruger den lavere karat til smykker skyldes, at 24 karat guld er et meget blødt materiale. 14 karat smykker er derfor mere holdbare. For at fremstille smykker legerer man derfor smykket med andre metaller såsom sølv, kobber eller palladium. 

Det er også legeringen, der giver guld andre farver end den kendte, gullige farver, som er den eneste, der findes naturligt. 

PANTSAT.DK tilbyder fair og billigt alternativ til dyre lån

Står du og skal bruge penge på indskud, ny bil, uventede udgifter eller noget helt andet, tilbyder vi hos PANTSAT.DK en fair, billig og tryg løsning – modsat fordyrende lån og kassekreditter, der ofte ender med at gøre mere skade end gavn. Hos os er hele processen fair og gennemsigtig for begge parter, og du har altid mulighed for at købe dit guld tilbage.

Skal du bruge penge, men er du ikke villig til at skille dig af med dit arvestykke, din vielsesring eller andet i guld, har du mulighed for at pantsætte det ved os, for derefter at købe det tilbage, når du har mulighed for det. 

Er du nysgerrig på at vide, hvor meget du kan få for dit guld? Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning til os, og det er derfor helt op til dig, om du ønsker at takke ja eller nej til vores tilbud på dit guld.

Pantsæt dit guld hos PANTSAT.DK – og køb det tilbage senere

Hos PANTSAT.DK får du en omkostningslav, fair og simpel måde, hvorpå du kan få penge i hånden med det samme uden helt at afsætte dit guld.

 

Har du spørgsmål vedrørende vores service eller eventuelt pantsætning af andre genstande, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 30 45 eller e-mail info@pantsat.dk

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål nedenfor, er du altid meget velkommen
til at kontakte os via vores chat-funktion eller på telefon.

Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under