Bedste alternativ til online auktioner

Ansøg om udbetaling
1 Genstand
2 Kundeoplysninger
 • Om kvittering medfølger, alder, stand, farve, ridser, mv.
 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, png, pdf, jpeg.
  Slip fil her eller

Alternativ til auktion

Har du nogle genstande, du overvejer at sælge på en online auktion? Men er du usikker på, om du skal gøre det grundet usikkerheden over, hvad du reelt set ender med at få for den vare, du sætter på auktion?

PANTSAT.dk er et attraktivt alternativ til at sætte dine ting på en online auktion. I stedet for at sætte dine smykker, designertasker eller andet på en Lauritz auktion eller en Bruun Rasmussen auktion har du hos os mulighed for at få dine ting vurderet af en professionel på området. Når du kender den pris, vi vurderer dine smykker eller andet til, kan du vælge at pantsætte dine ting hos os. Du får penge udbetalt med det samme, du kender beløbet på forhånd, og du kan købe dine ting tilbage, når du ønsker det. 

Hælder du mere til at sælge dine ting på auktion, kan vi også hjælpe dig med det. Vi har indgået en aftale med de to anerkendte auktionshuse Lauritz og Bruun Rasmussen, som giver dig en række af fordele. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt som muligt for dig at få penge for de værdigenstande, du ligger inde med.

graphic1

Salg med tilbagekøbsret eller Direkte-salg

pawn

Salg med tilbagekøbsret

Sælg dine genstande med en juridisk bindende ret til, at købe dem tilbage igen inden for den aftalte løbetid!

Ved et salg med tilbagekøbsret er dine værdigenstande under hele perioden vores ejendom, men du har i den aftale periode til hver en tid ret til, at købe effekterne tilbage igen.

Du kan, såfremt at det måtte være nødvendigt, ansøge om at forlænge din aftale hvis ikke du har mulighed for at købe dine effekter tilbage. Dette kræver at du indbetaler omkostningerne for den nye periode.

Fordele
 • Du kan til hver en tid købe dine genstande tilbage
 • Du får dine penge med det samme – og skal ikke vente på, at auktionen udløber
 • Dine ting bliver opbevaret et sikkert sted med forsikring
 • Der er lave omkostninger forbundet med at have dem hos os. Rente ned 2.95%
Ulemper
 • Du har ikke råderet over dine genstande
sell

Direkte salg

Sælg dine genstande med det samme!

Ved et direkte salg. Får du et uforpligtende tilbud på din genstand, som du kan vælge at tage i mod, hvis du syntes det lyder fair.

Du skal indlevere genstanden enten til vores adresse i København eller Århus.

Ring på 71 74 30 45 for at høre mere.

Fordele
 • Du får dine penge med det samme – og skal ikke vente på, at auktionen udløber
 • Du slipper for bøvlet med at sælge dem selv
 • Du slipper for at fremvise dine genstande og have fremmede i dit hjem
 • Du får ofte den samme pris som genstandene går til på auktion
Ulemper
 • Du kan højstsandsynligt få flere pengene for dem, hvis du vil vente på den rette køber

Du ved, hvad du får – det ved du ikke på en auktion

Når du sælger noget på auktion, er det altid spændende, hvor meget du ender med at få i betaling for de ting, du sælger. Det kan ende med en høj pris, men det kan jo desværre også gå den anden vej. Svaret får du først, når auktionen er udløbet, og den højestbydende er fundet.

Det gælder uanset hvilket privat auktionshus, du anvender. I nogle tilfælde er det muligt for dig som privat kunde at sætte en minimumspris – men det er ikke altid tilfældet. Selvom der bliver sat en minimumspris, kan der godt være langt fra den værdi, dine ting reelt set er værd, til den pris, den heldige vinder af auktionen ender med at betale. Du skal derfor være klar på at tage en chance, når du sætter noget på auktion. 

Hos PANTSAT.dk behøver du ikke vente i spænding på at få vished om, hvad du får for de ting, du sælger. Vi giver dig et hurtigt svar på, hvad vores vurderingseksperter vurderer, at dine ting er værd, og du får klar besked om, hvad vi vil betale til dig, hvis du vælger at pantsætte dine ting hos os.

Få penge udbetalt med det samme

En online auktion løber altid i et bestemt antal dage. Det varierer alt efter hvilket auktionshus, du vælger, og der kan godt være forskel, alt efter om du vælger en Lauritz auktion eller en Bruun Rasmussen auktion. Først når auktionen er ovre, får du udbetalt dine penge. Faktisk vil der normalvis gå helt op til 4-6 uger efter, at auktionen er afsluttet, til du får dine penge.

Sådan foregår det ikke hos PANTSAT.dk. Møder du op i vores butik med det smykke eller det møbel, du gerne vil pantsætte, kan vi klare det på kort tid. Vi vurderer dine ting, du kan takke ja eller nej til vores tilbud, og takker du ja, kan pengene være på din konto inden for en time efter, at vi sammen har underskrevet vores kontrakt om pantsætning. 

Bor du ikke i nærheden af vores butik, har du også mulighed for at ansøge online.

Stor fleksibilitet – køb dine ting tilbage, når du vil

Er det arvesager, du overvejer at sælge eller pantsætte? Så kan det nogle gange gøre ondt at skille sig af med ting, som har en stor affektionsværdi. Og det bliver du nødt til, hvis du sælger dine ting på eksempelvis en auktion. 

Men heldigvis behøver du ikke at vinke endeligt farvel til dine ting, hvis du pantsætter noget hos os. Du kan til hver en tid købe dine ting tilbage, hvis du ønsker det, og vi sørger for, at dine ting står trygt og godt opbevaret i den tid, hvor de er i vores varetægt.

Vi passer godt på dine ting, så du får dem tilbage i god stand

Dine genstande bliver opbevaret sikkert og trygt hos os, og vi er sikre på, at du ikke kan opbevare dem bedre derhjemme, end vi kan. Faktisk står de måske i virkeligheden bedre og mere sikkert hos os end i din garage eller på dit loft? Vores opbevaringsrum er naturligvis både aflåste og forsikrede. 

Det er billigt at låne penge af os gennem pantsætning

Det er forbundet med lave omkostninger at pantsætte og tilbagekøbe dine ting hos os. Det er med fuldt overlæg, da vi gerne vil gøre det både nemt og billigt for dig at komme til penge, hvis du pludselig bliver overrasket over en uforudset regning eller har behov for at kunne tage på en tiltrængt ferie.

Sammenlignet med de forskellige kviklån, som findes på markedet, er det både billigt og meget mere fair at anvende vores ydelser.

Sådan gør du, hvis du vil pantsætte dine ting hos os i stedet for at sætte dem på auktion

Er du i tvivl, om du skal sætte dine ting på auktion, eller om du skal pantsætte hos os? Husk på, at du sagtens kan pantsætte hos os som en midlertidig løsning. Bliver du mere afklaret med at sælge dine værdigenstande senere hen, kan du altid gøre sætte dem til salg på en online auktion, når du har tilbagekøbt dine ting.  

Vil du gerne vide, hvad du kan få for dine ting, hvis du pantsætter dem hos os? Så læs med i det følgende, hvor vi gennemgår processen trin for trin.

Følg disse 5 trin for at pantsætte dine værdigenstande

 1. Kom forbi vores butik eller udfyld en online ansøgning
 2. Vi laver gerne en uforpligtende vurdering ud fra en online ansøgning, men når du kommer hen til os efterfølgende med de ting, du gerne vil pantsætte, kan vi give dig et endeligt svar på vores vurdering 
 3. Takker du ja til vores tilbud, udformer vi en kontrakt, som begge parter skal underskrive. Herefter udbetaler vi pengene til dig. Du kan vælge at få dem udbetalt i kontanter eller via en straksoverførsel til din bankkonto 
 4. Vi opbevarer dine ting på vores forsikrede lager
 5. Du kan købe dine ting tilbage, når du ønsker det, til den aftalte pris og i overensstemmelse med de vilkår, som fremgår af kontrakten

Hvilke ting kan du pantsætte hos os?

 • Ure
 • Biler og motorcykler
 • Møbler, lamper og andet interiør
 • Designertasker
 • Elektronik
 • Cykler
 • Smykker
 • Kunst og malerier
 • Vin, champagne og spiritus
 • Veteranbiler
 • Andre værdigenstande

Hjælp til at sætte dine ting på online auktion hos Lauritz eller Bruun Rasmussen 

Kommer du frem til, at en auktion er en bedre løsning for dig, bakker vi også fuldt op om dette. Faktisk kan vi tilbyde dig hjælp til at sætte dine ting på auktion hos både Lauritz og Bruun Rasmussen – hvis du har nogle genstande af en vis værdi.

Kontakter du selv Lauritz eller Bruun Rasmussen med henblik på at få sat en eller flere ting på auktion, skal du betale omkring 15-16 % i salær. Du skal ikke betale mere, hvis du får vores hjælp. Salæret til begge auktionshuse er det samme, men til gengæld er du sikret en række af fordele, du ikke vil være, hvis ikke du går gennem os og får vores hjælp.  

Gunstig aftale om Lauritz auktioner og Bruun Rasmussen auktioner

For at kunne hjælpe dig bedst muligt har vi indgået en aftale med begge auktionshuse, som giver dig en række af fordele, hvis du får vores hjælp til at sætte dine ting på auktion hos en af de to private auktionshuse. 

Vores samarbejdsaftale indebærer blandt andet, at vi sætter en minimumspris (efter aftale med dig), så du ikke risikerer at få solgt dine værdigenstande til en lavere pris, end hvad du selv finder acceptabelt i forhold til tingenes reelle værdi. 

Derudover håndterer vi hele processen og al kommunikationen omkring auktionen med auktionshuset. Det gør det hele meget nemmere for dig, og du skal blot vente på, at auktionen udløber, så du kan få dine penge udbetalt. 

Fordele ved at få vores hjælp til en Lauritz auktion eller en Bruun Rasmussen auktion

 • Du betaler det samme – så vores hjælp er reelt set gratis
 • Du er sikret en minimumsbetaling for de genstande, som du sætter på auktion. En mindstepris, som du selv er med til at fastlægge sammen med os
 • Vi tager os af hele processen og al kommunikationen med Lauritz eller Bruun Rasmussen
 • Du slipper for alt besværet – det tager vi os af.

Hvorfor gøre det svært at få penge for dine værdigenstande?

PANTSAT.dk er sat i verden for at gøre det nemt for dig og vores øvrige kunder at få penge for værdigenstande. Vi tilbyder både salg med tilbagekøbsret, også kaldet pantsætning, og vi hjælper dig også gerne med at sætte dine ting på auktion. Det gælder både Lauritz auktioner og Bruun Rasmussen auktioner. 

Vil du gerne sælge dine værdier, uden at det nødvendigvis skal foregå gennem en online auktion? Så hører vi også sammen med forretningen STRAKSSALG.dk. Her kan du få vurderet dine designertasker, arvestykker, ure eller andet, og er du tilfreds med prisen, kan du sælge dem. Du får pengene med det samme, med mindre at de ting, du sælger til os, skal verificeres. Så kan der gå op til 24 timer efter, at vi har modtaget dine værdigenstande, til du får dine penge. 

Det behøver slet ikke at være så besværligt at få penge for de brugte ting af værdi, du ligger inde med. I hvert fald ikke hvis du får vores hjælp til det.

Hvordan vurderer vi dine værdigenstande?

Når du sender en ansøgning til os eller kommer forbi vores butik med et ur, et smykke eller et møbel, får vi en af vores vurderingseksperter til at se på tingene. Er det smykker, du gerne vil have vurderet, sætter vi en juveler eller en diamant grader til at se på dem, og er det et maleri eller andet inden for kunstens verden, du er den heldige ejer af, vil vi få en ekspert inden for det område til at vurdere din værdigenstand.

Det er altid uforpligtende, når du beder os om at vurdere en genstand, du overvejer at pantsætte eller sælge til os. Er du ikke tilfreds med den pris, vi kan tilbyde dig i bytte for varen, står det dig frit for at takke nej til vores tilbud. Der er derfor ingen grund til at tøve med at få undersøgt, hvad du reelt set kan få for de ting, du har liggende derhjemme og ikke bruger til noget længere.   

Skal vi hjælpe dig med at sætte ting på auktion eller med at pantsætte dine værdigenstande?

Er du i tvivl om, hvad det der pantsætning egentlig vil koste dig på den lange bane? Ved du ikke om de ting, du har, kan sælges på auktion? Eller vil du gerne vide, hvordan vi vurderer de værdigenstande, du kommer med? Så tag hellere fat i os en gang for meget end en gang for lidt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have vores hjælp. Send os en mail på info@pantsat.dk, ring til os på telefon 71 74 30 45 eller fang os på chatten her på siden.

Vil du gerne være sikker på at kunne træffe os i butikken, er det en god ide at lave en aftale med os forinden. Butikken kan godt være lukket i løbet af dagen, hvis vi er ude på kundebesøg.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål nedenfor, er du altid meget velkommen
til at kontakte os via vores chat-funktion eller på telefon.

Køber I også genstande uden tilbagekøbsret?
Hvad er et salg med tilbagekøbsret?
Hvor lang er løbetiden?
Hvilke genstande kan man bruge til salg med tilbagekøbsret
Hvor meget kan jeg få udbetalt?
Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt pengene?
Kan jeg få kontant udbetaling istedet for straksoverførsel?
Hvad koster det?
Må I sælge eller bruge min genstand, når den er pantsat?
Hvad hvis jeg ikke kan købe min genstand tilbage på aftalt tidspunkt?
Hvad hvis jeg er registreret i RKI?
Hvad er PANTSAT.DKs bankoplysninger?
Hvor sælger i genstandene, hvis de ikke bliver købt tilbage?
Kan man betale med kontanter?
Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under