da en

Pantsæt din bil og få penge i hånden i dag

Står du og mangler kontanter nu og her? Og har du måske en bil, som du kan undvære i en periode? PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til lån i din bil. Vores koncept hedder salg med tilbagekøbsret.

Hvad er pant i bil?

Pant i bil er et smart og fleksibelt alternativ til lån, og også et alternativ til at sælge din bil. Hvis du står og mangler penge, og kan undvære din bil i en kortere periode, så kan du udnytte friværdien i din bil med pant i bil.

Pant i bil er hvor du får en udbetaling, ligesom ved et lån, men hvor bilen bruges som sikkerhedsstillelse. I praksis fungerer det ved at du sælger din bil til PANTSAT.DK, og har så en tilbagekøbsret i en aftalt løbetid. Fordi vi får sikkerhed i din bil, kan vi tilbyde lave omkostninger. Herudover, da det rent juridisk fungerer ved salg og køb, behøver vi ikke foretage kreditvurdering og vores proces er derfor hurtig og nem.

 

Hvordan foregår det?

 1. Først skal du ansøge hos PANTSAT.dk om at få et alternativ til et lån i din bil – dette kan du gøre længere nede på siden. I ansøgningen skal du beskrive bilens mærke, model, km-antal, stelnummer/nummerplade, og andre væsentlige ting for vurdering af bilen.
 2. Når du har ansøgt, foretager vi en ekspertvurdering af bilen og udarbejder på den baggrund et tilbud til dig. Vores tilbud er generelt meget fleksible og kan tilpasses dine behov. Du kan normalt vælge at få mellem 40-60 % af urets værdi udbetalt (din udbetalingsprocent).
 3. Hvis du accepterer tilbuddet, aftaler vi et tidspunkt, hvor du tager bilen til syn og derefter indleverer bilen hos os.
 4. Når du indleverer bilen samt alle nøgler og registreringsbeviset, underskriver vi samtidig en kontrakt. Kontrakten giver dig en juridisk ret til at tilbagekøbe bilen i en aftalt periode (tilbagekøbsperioden) – i denne periode må vi ikke bruge eller videresælge bilen. Længden af tilbagekøbsperioden fastsættes på baggrund af, hvor høj din udbetalingsprocent er. Jo lavere din udbetalingsprocent er, desto længere vil din tilbagekøbsperiode være.
 5. Vi kører din bil til et sikret opbevaringssted, hvor den opbevares, indtil du tilbagekøber den.
 6. Når du er parat til at tilbagekøbe bilen, kontakter du os og får oplyst et kontonummer, hvor du kan indbetale tilbagekøbsprisen. Derefter underskriver vi et tillæg til kontrakten vedrørende tilbagekøbet og du får udleveret bilen.

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer? Så chat med os og lad os forklare dig vores koncept.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Vi er nødt til at få bilen i vores varetægt i hele perioden. Vi stiller den på et sikret lager i Storkøbenhavn. Dette betyder således, at du ikke kan bruge bilen, før du har tilbagekøbt den igen.

Da vores koncept er mere tidskrævende og omkostningstungt med biler end andre værdigenstande, vil vi normalt have en minimumsomkostning – uanset dette kan du til enhver tid købe bilen tilbage mod betaling af tilbagekøbsprisen. Står du pludselig og skal bruge bilen, er det derfor ikke noget problem.

Det er normalt et krav, at der laves syn på bilen i forbindelse med overlevering til os. Hvis tilbagekøbsperioden skal løbe længere end 21 dage, er vi som udgangspunkt nødt til at afmelde bilen. Omkostning til fornyet indregistrering (ca. 1.500 kr.) efter tilbagekøb afholdes af kunden.

Vi tager ikke imod biler, som er leasede eller som der allerede tinglyst gæld i.

Minimumsværdi af bil

20.000 kr.

Vælg udbetalingsprocent mellem

 40 – 50 %

Kontraktlængde

1 dag – 3 måneder

Hvilke biler kan jeg indlevere mod en udbetaling?

Som udgangspunkt tager vi imod alle biler, så længe bilens værdi er mindst 10.000 kr., og den i øvrigt kan forventes at holde værdien de næste 12 måneder.

Nedenfor har vi en række eksempler på mærker, der normalt vil have en værdi på mindst 10.000 kr. Men husk, du kan sagtens indlevere din bil, selvom den ikke står på listen.

Derudover er det som udgangspunkt et krav, at der ikke er tinglyst gæld i bilen. Du kan tjekke, om det er tilfældet med din bil, ved at slå nummerpladen op på TjekBil.dk.

Eksempler på typiske bilmærker, som du kan indlevere

 • Audi

 • BMW

 • Citroën

 • Ford

 • Mercedes

 • Nissan

 • Peugeot

 • Porsche

 • Renault

 • Toyota

 • Volvo

 • VW (Volkswagen)

Hvordan ved jeg, hvad min bil er værd?

Når du ansøger hos os, laver vi en professionel vurdering. Men det er også muligt for dig selv at estimere, hvad bilen er værd. Følgende sider kan hjælpe:

 • Bilhandel.dk – Find tilsvarende modeller og se hvad de er sat til salg for.
 • Autouncle.dk – Indtast din nummerplade og udfyld eventuel øvrig manglende information. Du får herefter en indikation af salgsprisintervallet.
 • Bilpriser.dk – Klik først ind på “Salgsvurdering”. Herefter indtaster du oplysninger og bilen og får en indikation af den mulige salgspris.

Hvilke aspekter afgør min bils værdi?

Bilens mærke, model, alder og km-antal har stor betydning for værdien, og er i de flest tilfælde det mest afgørende for vurderingen. Derudover er urets stand også vigtigt for vurderingen – en bedre stand vil give en højere vurdering.

Udbetalingseksempel 1

Værdigenstand

Vurdering

Udbetalingsprocent

Udbetaling

Tilbagekøb efter

Tilbagekøbspris

VW Polo 1.2

85.000 kr.

50 %

42.500 kr.

1 måneder

45.688 kr. (plus opbevaringsomkostninger)

Udbetalingseksempel 2

Værdigenstand

Vurdering

Udbetalingsprocent

Udbetaling

Tilbagekøb efter

Tilbagekøbspris

Mercedes C-class

270.000 kr.

40 %

108.000 kr.

2 måneder

124.200 kr. (plus opbevaringsomkostninger)