Dagens sølvpriser

Hos PANTSAT.DK kan du let sælge eller pantsætte sølv. Du får pengene med det samme. Butikker centralt i København & Århus

Trustpilot rate Vores kunder giver os 4.9/5.0

“Super betjening hurtigt og effektiv”
– Johnny

Book møde
Indtast vægt i sølv
Tretårnet 830 ‰
g.
Din pris
Sterling 925 ‰
g.
Din pris
Finsølv 999 ‰
g.
Din pris
Sølvbar 9999 ‰
g.
Din pris
Pletsølv
g.
Din pris
Platin999 ‰
g.
Din pris
Palladium999 ‰
g.
Din pris
Din totale pris 225,700 kr.

Sølvpris Indeks

Vi har gjort det let at sammenligne vores priser med de største sølvhandlere i markedet

Type
Weight in silver
Bedste prisPantsat.dk
Tretårnet 830‰
g
Sterling 925‰
g
Finsølv 999‰
g
Sølvbar 9999‰
g
Pletsølv
g
Senest opdateret 24 jul 2024
Total

Sådan sælger du sølv til os

1

1Book et møde

Du kan booke et møde, hvilket du kan gøre ved at trykke her  Det tager ofte under 10 minutter at sælge sit sølv og få pengene udbetalt.

2A. Indlevering i butikken

Når du herefter kommer ned i butikken med dit sølv, vil vores eksperter efter verificering kunne give dig en endelig pris på dit sølv. Det er vores eksperters vurdering, der danner grundlag for, hvor meget du kan få udbetalt. Når vi vurderer dit sølv, er det altid med udgangspunkt i markedet højeste sølvpriser. 

Se butikker

 

2
3

3Udbetaling med det samme

Når du har sagt ja tak til det tilbud, vi har givet dig, indgår vi sammen en kontrakt om salg af dit sølv. Vi sætter pengene direkte ind på din konto, og du har pengene med det samme. 

Du kan også pantsætte sølv og købe det tilbage senere

Skærmbillede 2020-11-12 kl. 11.10.01

Pantsæt sølv

Har du gamle sølvsmykker eller andet i sølv liggende? Så kan du hos PANTSAT.DK indlevere dit sølv og få pengene med det samme, og når du vil, kan du købe dit sølv tilbage igen. 

Står du og mangler penge her og nu, kan du nemt og hurtigt pantsætte dit sølv ved os, og købe det tilbage på et senere tidspunkt. Det betyder, at du kan beholde arvestykker eller lignende, fordi du ikke behøver at sælge det til en guldsmed, som alligevel bare smelter det om. 

Sådan gør du, når du vil pantsætte dit sølv

Ansøg: Når du har besluttet dig for at pantsætte dit sølv, er det første, du skal gøre, at ansøge online eller kigge forbi vores butik i København K. 

Vurdering: Når du ansøger online, laver vi en helt uforpligtende vurdering og giver dig på baggrund af dette en pris på dit sølv. Det er vores eksperter, der foretager vurdering, så du kan være sikker på at få en fair pris på dit sølv. 

Udbetaling: Før du får pengene udbetalt, indgår vi en kontrakt om salg af dit sølv til os. Kontrakten er blandt andet din garanti og sikkerhed for, at du senere har ret til at købe dit sølv tilbage. Når du har indleveret dit sølv til os, vil pengene tikke ind på din konto med det samme. Herefter opbevares dit sølv på vores forsikrede lager. 

Tilbagekøb: Når du skal tilbagekøbe dit sølv, er det til den pris, vi på forhånd har aftalt. Du kan altid tilbagekøbe dit sølv før planlagt, hvis det skulle blive aktuelt for dig. Vælger du ikke at tilbagekøbe dit sølv, betragter vi det som et salg – det vil sige, at din tilbagekøbsret bortfalder. Men modsat kviklån og andre fordyrende lån, bliver du ikke pålagt yderligere omkostninger eller registreret i RKI. 

pexels-dima-valkov-2899839
kyle-cut-media-Dcw_Z5o7ovY-unsplash

Fordele ved at pantsætte dit sølv

  • Du får penge her og nu, men undgår at sætte dig i gæld eller optage dyre lån
  • Du kan altid købe dit sølv tilbage igen 
  • Det har ingen betydning, om du er registreret hos RKI eller har andre lån – vi forholder os kun til det sølv, du indleverer og ikke din økonomi i øvrigt. 
  • Hos os får du hurtig udbetaling, og du har pengene så snart, du har indleveret dit sølv.
  • Vi tilbyder en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at tilbagekøbe dit sølv, når du kan og vil
  • Sammenlignet med kviklån er der hos PANTSALG.DK lave omkostninger og samtidig lav risiko
  • Du får altid en fair pris på dit sølv, som vores eksperter fastsætter på baggrund af sølvets karat, vækst og verdensmarkedsprisen

 

Vi vil gerne give dig en fair mulighed for at pantsætte dit sølv, når du står og skal bruge penge. Ved at pantsætte værdigenstande, når du har brug for det, behøver du ikke at give afkald på dine ting, da du kan købe dem tilbage på et senere tidspunkt. 

 

Hvis du gerne vil undgå at sælge dit sølv lige nu, kan du vælge at pantsætte det i stedet. Det vil være en fordel, både hvis du ligger inde med arvestykker eller sølvsmykker og mangler penge, eller hvis du ønsker at sælge dit sølv til den bedste pris. Og husk, at du altid kan tjekke dagens sølvpriser her hos os.

Sådan sælger du sølv til os

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

how_work1

1. Lav en aftale

Bestil et personligt møde i København eller Århus. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og sølv

Book et møde nu
eller
how_work2

2. (A) Besøg vores butik

V tester sølvets karat og du får herefter pengene med det samme. Tager typisk kun et par minutter

Se butikker
how_work3

2. (B) Send med posten

Du kan sende dit sølv til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Læs mere

Sølv pris - få højeste dagspris for sølv

Sølvprisen er siden midten af 2020 steget betydeligt. Børs prisen på finsølv var i starten af 2019, blot 420-430 EUR pr. Kg. Sølvprisen begyndte at stige betydeligt i midt 2020, til et niveau over 700 EUR pr. kg i starten af 2021.

Det er altid svært at vide hvor sølvprisen bevæger sig hen, men der er dog bred enighed om, at prisen er høj. Sølv er ligesom guld, et sted mange placere deres penge i usikre tider.

Dagens sølvpris

Sølvprisen på verdensmarkedet ændrer sig dagligt. Hos NordiskGuld overvåger vi nøje børsprisen, samt vores konkurrent priser – og vi kan derfor altid tilbyde dig den højeste dagspris på sølv hvis du vælger at sælge.

Dagens sølvpris

Sølvprisen på verdensmarkedet ændrer sig dagligt. Hos NordiskGuld overvåger vi nøje børsprisen, samt vores konkurrent priser – og vi kan derfor altid tilbyde dig den højeste dagspris på sølv hvis du vælger at sælge.

 

Historisk Sølvpris

Ønsker du at se historisk børspriser på sølv, kan du få detaljeret information på silverprice.org

Sølv anses ligesom guld for at være en god investering i forhold til at modstå kriser og usikre tider. I årene efter finanskrisen i 2008 og 2009, så man sølv prisen stige til det højeste niveau, op omkring 1000 EUR pr. Kg finsølv, hvilket svarer til over 7,5 kr. Pr. gram finsølv.

I de efterfølgende år, faldt sølvprisen, men er igen steget væsentligt fra midten af 2020 med corona.

Hvad afhænger sølvprisen af?

Sølv prisen hos NordiskGuld afhænger af

  • Sølvindhold / renheden af sølv
  • Vægten

Det betyder ikke noget om det er smykker som måske er gået i stykker. Når sølv handles på børsen, er der tale om finsølv af investerings karakter, for at smykker kan handles, skal det først smeltes om.

 

Priser på sølvtøj

Hvis du har sølvtøj fra et kendt mærke, så er værdien måske højere end selv sølvet.

Det er tilfældet med Georg Jensen sølvtøj. Georg Jensen laver både sølvtøj og smykker i sølv, som kan have en højere værdi.

Kontakt os gerne hvis du har Georg Jensen sølvtøj eller smykker – så kan vi undersøge om vi kan tilbyde mere end dags prisen på sølv.

Kilopris sølv

Vores priser er kr. Pr. gram. Hvis du har en større mængde sølv, kan vi potentielt godt tilbyde en højere dagspris. Dog skal der være tale om mængder af f.eks. 10 kg eller derover.

Ved mængder som 1 og 2 kg., vil kiloprisen være forholdsmæssigt det samme som vores pris pr. gram.

Sølvpriser 925 – Sterling Sølv priser

Sølvtøj og sølv smykker som er 925, kaldes også sterling sølv. Sterling sølv er 92,5% sølv (Ag) og 7,5% af en eller flere andre metaller, almindeligvis kobber (Cu).

Sterling sølv er hårdere end rent sølv, og har et smeltepunkt som er lavere end sølv eller kobber hver for sig, og derfor velegnet til smykker og sølvtøj

Sterling sølv stemples med 925, og er det mest almindelig at bruge til smykker. Dog laves smykker også med 

Sølv har i mange år været et hyppigt anvendt ædelmetal til fremstilling af kostbare genstande, som smykker og sølvtøj. Smykker fremstilles traditionelt af sterlingsølv, som består af 92,5 % rent sølv og 7,5 % andre metaller, almindeligvis kobber: Denne legering er hårdere end det rene sølv og smelter ved en lavere temperatur end både sølv og kobber for sig.

Både smykker og sølvtøj findes også ofte i 830 lødighed, også kaldet 3 tårnet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål nedenfor, er du altid meget velkommen
til at kontakte os via vores chat-funktion eller på telefon.

Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under