Hvad er et pantelån?

Et pantelån er sådan set bare et lån mod sikkerhed. Banken gør det i huse, vi gør det i genstande.

Når du pantsætter en genstand, stiller du egentlige bare genstanden som sikkerhed for et kortvarigt lån. Vi tilbyder dig et vist beløb (baseret på værdien af varen) i henhold til aftalen om, at du betaler pengene tilbage inden for en bestemt tidsramme. Vi opbevarer din genstand på et sikkert sted i lånets varighed. Når du har betalt tilbage alle skyldige beløb (plus renter) inden for den aftalte tidsramme, får du din genstand tilbage. Hvis du ikke betaler tilbage lånet, kan vi sælge varen for at inddrive eventuelle tab.

Forstå vores pantelån,
på under 1 minut

laptop-pantsat-youtube-1600x1000

Hvordan fungerer et pantelån? - Hvad koster det og hvordan?

For at få et pantelån skal du sende billeder af din genstand til os, inden for få timer får du et lånetilbud.

Hvis du syntes, at tilbuddet er attraktivt, accepterer du og laver en aftale om indlevering. Du tager så ned i en af PANTSAT.DK’s fysiske butikker i København eller Aarhus, hvor du underskriver en kontrakt og indleverer værdigenstanden til sikkerhed. Herefter bliver den opmagasineret i et af deres sikrede lagre.

Pengene får du udbetalt med det samme – nogle gange skal ægtheden af genstanden dog først verificeres, eksempelvis med designertasker eller dyre ure, og så udbetales pengene kort tid efter.

Du kan se se vores rentetabel her og udregne hvad det koster at have et pantelån. Et eksempel er hvis man låner 5.000 kroner koster det 225 kroner om måneden indtil man tilbagekøber sin genstand igen.

Et pantelån er super nemt at vedligeholde, og du kan altid forlænge din kontrakt ved at betale omkostningerne for en måned ekstra. Låner du penge fra os, kan du altid vælge at købe din værdigenstand tilbage på ethvert tidspunkt under din kontrakt, og du betaler kun for det antal dage, du har haft lånet.

Der er altså ingen bindingsperiode eller opsigelsesgebyr. Det skaber stor fleksibilitet for kunderne, og der er ingen skjulte gebyrer.

Hvad kan du pantsætte?

Hvad er fordelene ved et pantelån?

  • Det er let at få et lån: Fordi et pantelån udelukkende er baseret på den værdi, din genstand har, og ikke på dine indtægter, udgifter eller kredithistorie, kan alle få et lån hos PANTSAT.DK. Også selvom man står i RKI.
  • Man får pengene med det samme: Det er hurtigt og nemt at få et pantelån, oftest får man pengene i hånden med det samme.
  • Man betaler kun pr. dag: Du kan købe din genstand tilbage når som helst, du er ikke bundet i en vis periode, og du betaler kun for de dage, du har lånt pengene.
  • Du kan aldrig skylde penge: Hvis du ikke køber din genstand tilbage, kan du ikke komme til at skylde penge efterfølgende. Du bliver ikke gældsat.
  • Du kan låne store beløb: Fordi der er sikkerhed i værdigenstande, kan du oftest låne meget store beløb. Hos PANTSAT.DK kan man låne flere millioner kroner.
  • Diskretion: Når man tager til PANTSAT.DK foregår det med fuld diskretion. De tilbyder at hente genstande hos kunder med særligt værdifulde genstande, eller lukke butikken ned, hvis man ønsker det. De opbevarer selvfølgelig også alle dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Hvad sker der, hvis du ikke tilbagekøber din genstand?

Hvis du ikke tilbagebetaler eller forlænger lånet til aftalt tid, bortfalder din tilbagekøbsret.

Vi foretrækker dog altid at du får din genstand tilbage, så hvis du ønsker udsættelse eller har brug for lidt mere tid, så tag kontakt til os.

Du vil ikke blive pålagt yderligere omkostninger og du skylder os ikke nogen penge. Vi sender dig således hverken til inkasso eller i RKI. Du skal således ikke være bange for, hvis du mod forventning ikke kan tilbagekøbe din værdigenstand.

Ofte stillede spørgsmål til pantelån