Hvad er et Salg med tilbagekøbsret?

Salg med tilbagekøbsret – Man sælger sin genstand og har så muligheden for at købe den tilbage på et senere tidspunkt. Banken gør det i huse, vi gør det i genstande.

Når du sælger en genstand, stiller du egentlig bare genstanden som sikkerhed kortvarigt. Vi tilbyder dig en vis udbetaling (baseret på værdien af genstanden). Du får samtidig retten, inden for en bestemt tidsramme, til at købe din genstand tilbage senere til en lidt højere pris. Vi opbevarer din genstand på et sikkert sted i kontraktens varighed. Når du har tilbagekæber får du din genstand tilbage.

Forstå salg med tilbagekøbsret,
på under 1 minut

laptop-pantsat-youtube-1600x1000

Hvordan fungerer salg med tilbagekøbsret? - Hvad koster det og hvordan?

For at få en vurdering skal du sende billeder af din genstand til os, og vi sender tilbage med en vurdering og et tilbud inden for få timer.

Hvis du syntes, at tilbuddet er attraktivt, accepterer du og laver en aftale om indlevering eller om at sende den med posten.

Hvis vi aftaler fysisk indlevering, så tager du ned i en af PANTSAT.DK’s fysiske butikker i København eller Aarhus, hvor du underskriver en kontrakt og indleverer genstande. Herefter bliver den opmagasineret i et af deres sikrede lagre, indtil du køber den tilbage.

Hvsi du sender den med posten, underskriver du kontrakt online, og sender herefter din genstand med posten. Vi betaler gerne fragten.

Pengene får du udbetalt med det samme – nogle gange skal ægtheden af genstanden dog først verificeres, eksempelvis med designertasker eller dyre ure, og så udbetales pengene kort tid efter.

Du kan se nærmere i vores omkostningstabel og udregne hvad det koster.

Salg med tilbagekøbsret er super nemt at vedligeholde, og du kan altid forlænge din kontrakt ved at betale omkostningerne for en måned ekstra. Du kan altid vælge at købe din værdigenstand tilbage på ethvert tidspunkt under din kontrakt, og du betaler kun for det antal dage du har haft genstanden inde.

Der er altså ingen bindingsperiode eller opsigelsesgebyr. Det skaber stor fleksibilitet for kunderne, og der er ingen skjulte gebyrer.

Hvilke genstande kan du bruge til salg med tilbagekøbsret?

Hvad er fordelene ved salg med tilbagekøbsret?

  • Så let er det: Fordi salg med tilbagkøbsret udelukkende er baseret på den værdi, din genstand har, og ikke på dine indtægter, udgifter eller kredithistorie, kan alle få salg med tilbagekøbsret hos PANTSAT.DK. Også selvom man står i RKI.
  • Man får pengene med det samme: Det er hurtigt og nemt at få pengene, oftest får man pengene i hånden med det samme.
  • Man betaler kun pr. dag: Du kan købe din genstand tilbage når som helst, du er ikke bundet i en vis periode, og du betaler kun for de dage du har genstanden inde
  • Du kan aldrig skylde penge: Hvis du ikke køber din genstand tilbage, kan du ikke komme til at skylde penge efterfølgende. Du bliver ikke gældsat.
  • Du kan få udbetalt store beløb: Fordi der er sikkerhed i værdigenstande, kan du få en stor udbetaling. Mellem 500 kroner og 1 million
  • Diskretion: Når man tager til PANTSAT.DK foregår det med fuld diskretion. De tilbyder at hente genstande hos kunder med særligt værdifulde genstande, eller lukke butikken ned, hvis man ønsker det. De opbevarer selvfølgelig også alle dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Hvad sker der, hvis du ikke tilbagekøber din genstand?

Hvis du ikke tilbagebetaler eller forlænger til aftalt tid, bortfalder din tilbagekøbsret.

Vi foretrækker dog altid at du får din genstand tilbage, så hvis du ønsker udsættelse eller har brug for lidt mere tid, så tag kontakt til os.

Du vil ikke blive pålagt yderligere omkostninger og du skylder os ikke nogen penge. Vi sender dig således hverken til inkasso eller i RKI. Du skal således ikke være bange for, hvis du mod forventning ikke kan tilbagekøbe din værdigenstand.

Ofte stillede spørgsmål til pantelån

Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under