Få en uforpligtende vurdering af dine smykker

Nofipa - Smykker

Vurdering

Har du nogle smykker liggende derhjemme, du gerne vil have hjælp til at få vurderet? Hos PANTSAT.dk kan vi hjælpe dig med vurdering af smykker. 

Smykkemarkedet er meget lidt standardiseret, og det kan derfor være svært at vurdere, hvor meget de enkelte smykker i realiteten er værd. Mange smykker er speciallavede og i det hele taget meget unikke. Det gør det svært at regne smykkernes værdi ud uden hjælp fra en ekspert i vurdering af smykker.

Hos PANTSAT.dk sidder vores eksperter inden for smykkeområdet klar til at hjælpe dig med vurdering af smykker.

Ansøg om udbetaling
1 Genstand
2 Kundeoplysninger
 • Vi udbetaler op til 75% af genstandens værdi
 • 5.000 kr.
 • Etableringsomkostninger 0
  Omkostninger pr. måned
  BindingMinimum: Løbende måned + 1 måned
 • Stand, nummerplade, alder, farve, ridser, mv.
 • Slip fil her eller
  Slip fil her eller
 • Omkostninger

  Få et overblik over, hvad dit lån vil koste dig, og se dine afbetalingsmuligheder.
  Prøv vores beregner

  Vurdering

  Er du i tvivl om, hvor meget din genstand er værd og hvor meget, du kan låne?
  Få en gratis vurdering

Forstå vores koncept på under 1 minut

laptop-pantsat-youtube-1600x1000

Vurdering af smykker – hvad er en markedsvurdering? 

Overvejer du at sælge nogle af de smykker, du har liggende? Måske har du arvet nogle smykker, som du ved, at du aldrig vil komme til at bruge, men som for altid vil samle støv på hylden i skabet? 

Vil du gerne sælge et smykke, er det fornuftigt at få professionel hjælp til at vurdere smykkets værdi. Ganske enkelt for at være sikker på, at du ikke kommer til at sælge et smykke af høj værdi til en alt for lav pris. 

En markedsvurdering vil altid ligge noget lavere end en forsikringsvurdering. En forsikringsvurdering tager udgangspunkt i, hvad det vil koste at anskaffe sig smykket på ny, mens en markedsvurdering tager udgangspunkt i, hvad du kan forvente at kunne få for dit smykke på brugtmarkedet. 

Der er altså tale om en nypris og en brugtpris – og der vil naturligvis være stor forskel.

Hvad er en forsikringsvurdering, når det kommer til vurdering af smykker?

Har du nogle smykker derhjemme af en høj værdi, kan det være en god ide at få foretaget en forsikringsvurdering. Det kan både være arvestykker, eller det kan være nyere smykker, som har en høj anskaffelsespris. 

Med en forsikringsvurdering kan du gardere dig mod indbrud. Skulle dine smykker uheldigvis en dag blive stjålet, kan det være svært, hvis ikke umuligt, at få dækket smykkernes værdi. For hvilke smykker var der i realiteten tale om? Og hvilket materiale var de enkelte smykker lavet af?

Med en forsikringsvurdering i hånden har du dokumentation for, hvilken værdi de stjålne smykker har, og dermed er det nemmere at få erstattet dit tab.

Sådan foregår det, når du pantsætter hos PANTSAT.DK

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

Send en ansøgning og få en vurdering - Sådan foregår det

ipad

1Ansøgning

Udfyld vores online ansøgningsformular. Udfyld den, så godt du kan – vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger.

Du kan også kontakte os på mail, chat eller telefon og få svar på dine spørgsmål.

2Vurdering & Tilbud

Vi foretager en vurdering og kommer med et uforpligtende lånetilbud – oftest inden for få timer.

Hvis tilbuddet er relevant, kan du indlevere eller sende genstanden til vores butikker i København eller Århus

phonewallet
iphone 7 black onyx

3Indlevering & Udbetaling

Du indleverer din genstand i vores butik, og modtager udbetalingen direkte på din bankkonto med en straksoverførsel.

Vi passer selvfølgelig godt på din genstand og opbevarer den på vores forsikrede lager.

4Tilbagekøb

Du bestemmer selv hvornår du vil tilbagekøbe din genstand – Det kunne være 14 dage eller 5 måneder, det er op til dig.

Der er ikke et krav om tilbagekøb af genstanden.

watch5

Hvem står for vurderingen? 

Det er ikke alle og enhver, som kan foretage en vurdering. Hos PANTSAT.dk vægter vi det højt, at vi kan give dig en præcis og fair vurdering, som er baseret på erfaring og masser af viden inden for det givne felt. Det er dog værd at bemærke, at vi ofte befinder os i den konservative ende af vurderinger, da din genstand blot lægges i sikkerhed hos os. 

Vi har et indgående kendskab til, hvad vi skal kigge efter, når vi foretager en vurdering. Den pris, vi efterfølgende præsenterer for dig, er baseret på stor erfaring og vores kendskab til det givne område. Det er dog på ingen måde tilfældigt, hvem der foretager den enkelte vurdering. Vi har eksperter inden for hvert eneste område, så det aldrig er en tilfældig vurdering, der finder sted.

Hvorfor skal du vælge os til vurdering af smykker?

Hos PANTSAT.dk har vi eksperter i vurdering af smykker tilknyttet. Vi har både juvelerer og diamant gradere, som ud fra billeder af dit smykke kan hjælpe dig med at vurdere værdien.

Først når du har helt styr på, hvor meget dine smykker er værd, vil vi anbefale dig at sætte dem til salg. På den måde kan du være helt sikker på, at du ikke kommer til at sælge dem for en slik i forhold til deres reelle værdi. Du har også mulighed for at genoverveje, om du i det hele taget vil af med dem, nu hvor du kender deres sande værdi.

Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under