Sælg dine smykker og køb dem tilbage igen

Nofipa - Smykker

Salg med tilbagekøbsret

Går du med overvejelser om, hvorvidt du skal sælge nogle af de guldsmykker eller diamantsmykker, du har liggende hjemme i skabet? Hos PANTSAT.dk kan du sælge dine smykker til os til en god pris. Vi har smykkeeksperter siddende, som kan hjælpe dig med at vurdere dine smykker, så du får en fair og rigtig pris for dine smykker.

Udover at hjælpe dig med salg af smykker kan vi også tilbyde dig, at du kan pantsætte dine smykker her hos os. Så behøver du ikke at sige farvel til dine smykker for altid, men du kan få penge udbetalt nu og her, som du senere kan betale tilbage, så du kan få dine smykker tilbage igen. 

Ansøg om udbetaling
1 Genstand
2 Kundeoplysninger
 • Vi udbetaler op til 75% af genstandens værdi
 • 5.000 kr.
 • Etableringsomkostninger 0
  Omkostninger pr. måned
  BindingMinimum: Løbende måned + 1 måned
 • Stand, nummerplade, alder, farve, ridser, mv.
 • Slip fil her eller
  Slip fil her eller
 • Omkostninger

  Få et overblik over, hvad dit lån vil koste dig, og se dine afbetalingsmuligheder.
  Prøv vores beregner

  Vurdering

  Er du i tvivl om, hvor meget din genstand er værd og hvor meget, du kan låne?
  Få en gratis vurdering

Forstå vores koncept på under 1 minut

laptop-pantsat-youtube-1600x1000

Sælg smykker hurtigt og nemt

Er du helt afklaret med at skille dig af med dine smykker, vil det sikkert give rigtig god mening for dig at sælge dem. Så kan du få ryddet op i gemmerne derhjemme, og der vil være en anden, der kan få glæde af dine smykker. 

I stedet for selv at have besværet med at sælge dine smykker kan du sælge dem til os. Du får både dine smykker vurde

ret af en af vores smykkeeksperter, du får en fair pris, og du behøver ikke at tænke mere på at sætte dine smykker på auktion eller sælge dem andetsteds på brugtmarkedet. 

Det kan måske føles en kendelse usikkert at skulle sælge guld- eller diamantsmykker til fremmede, som du er blevet introduceret til via DBA eller en anden side. Og du er måske heller ikke stor fan af at skulle annoncere med, at du har dyre smykker liggende på din bopæl. For der er jo ingen grund til at friste svage sjæle, vel? 

Med vores hjælp slipper du for at gøre noget, du er utryg ved, og du skal heller ikke bruge unødig tid på at sælge smykkerne eller vente på, at den rigtige køber dukker op.

 

Hvordan foregår det?

Når du ansøger hos PANTSAT.dk om at sælge dine smykker med ret til at tilbagekøbe dem, foretager vi først en ekspertvurdering af smykkerne. Det er på baggrund af denne vurdering, at vores tilbud til dig udformes.

Vores tilbud er generelt meget fleksible og kan tilpasses dine behov. Du kan normalt vælge at få mellem 40-60 % af dine smykkers værdi udbetalt (din udbetalingsprocent).

Tilbagekøbsperioden, det vil sige den periode, hvor du har ret til at tilbagekøbe smykket, fastsættes på baggrund af hvor høj din udbetalingsprocent er. Jo lavere din udbetalingsprocent er, desto længere vil din tilbagekøbsperiode være. Under tilbagekøbsperioden, kan du når som helst tilbagekøbe dine smykker og tilbagekøbsprisen fastsættes, så den stemmer med hvor lang tid, der er gået, siden du modtog din udbetaling.

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer? Så chat med os og lad os forklare dig vores koncept

Pantsæt smykker: Få penge for dine smykker uden at skille dig af med dem 

Har du nogensinde overvejet at pantsætte dine guldsmykker eller dine diamantsmykker? Har du nogle smykker derhjemme med en høj affektionsværdi, du ikke er sikker på, at du vil kunne skille dig af med, så tilbyder vi dig hos PANTSAT.dk, at du kan pantsætte dine smykker i stedet.

Det betyder, at du får penge udbetalt for dine smykker nu og her, uden at du behøver at sige endeligt farvel til dine smykker. En af de store fordele ved at eje smykker, der er lavet af enten guld eller diamanter, er, at de holder deres brugtværdi rigtig godt. Det er derfor en god genstand at bruge til at stille i sikkerhed, som det er tilfældet, når du pantsætter noget.

Hos PANTSAT.dk bruger vi altid de højeste guldpriser på markedet, når vi laver en aftale om pantsætning. Vi udbetaler som tommelfingerregel 70 % af guldprisen, men beløbet kan være højere, hvis der er tale om smykker af et mærke som eksempelvis Georg Jensen, Tiffany & Co. eller lignende.

Hvilke smykker kan jeg indlevere mod en udbetaling?

Som udgangspunkt tager vi imod alle smykker, så længe dets værdi er mindst 2.000 kr., og det i øvrigt kan forventes at holde værdien de næste 12 måneder.

Du kan indlevere smykker som enten er fra en kendt designer eller designhus, eller som er værdifuld gennem det materiale det er produceret af – guld, hvidguld, rosaguld, rødguld, sølv, platin, ædelsten mm. – og renheden.

Du kan indlevere smykker, som enten er fra en kendt designer eller designhus, eller som er værdifulde gennem deres materiale som eksempelvis guld, hvidguld, rosaguld, rødguld, sølv, platin, ædelsten, mv.

Du kan således indlevere alle slags smykker. Det kan være ankelkæder, armbånd, brocher, charms, creoler, forlovelsesringe, halskæder, herresmykker, perler, ringe, smykkespejle, vedhæng, vielsesringe, øreringe, ørestikker og mange flere.

Nedenfor har vi en række eksempler på smykkermærker, der ofte kan have værdi på mindst 2.000 kr. Men husk, du kan sagtens indlevere dine smykker, selvom de ikke står på listen.

Hvordan ved jeg, hvad mit smykke er værd?

Chat med os, så finder vi ud af hvad dit smykke er værd sammen.

Værdien af dit smykke finder vi ved at kombinere vores egen aktuelle viden om markedet, smykkets materiale og mærke, model og stand, oplysninger fra relevante databaser, samt data fra nationale og internationale auktionshuse.

Hvilke aspekter afgør mit smykkes værdi?

For smykker, har både designeren, materialet og materialets renhed stor betydning for smykkets værdi.

Hvis du har kvittering og original emballage, trækker det også værdien op, men det er som udgangspunkt ikke et krav, at du har dette.

Send en ansøgning og få en vurdering - Sådan foregår det

ipad

1Ansøgning

Udfyld vores online ansøgningsformular. Udfyld den, så godt du kan – vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger.

Du kan også kontakte os på mail, chat eller telefon og få svar på dine spørgsmål.

2Vurdering & Tilbud

Vi foretager en vurdering og kommer med et uforpligtende lånetilbud – oftest inden for få timer.

Hvis tilbuddet er relevant, kan du indlevere eller sende genstanden til vores butikker i København eller Århus

phonewallet
iphone 7 black onyx

3Indlevering & Udbetaling

Du indleverer din genstand i vores butik, og modtager udbetalingen direkte på din bankkonto med en straksoverførsel.

Vi passer selvfølgelig godt på din genstand og opbevarer den på vores forsikrede lager.

4Tilbagekøb

Du bestemmer selv hvornår du vil tilbagekøbe din genstand – Det kunne være 14 dage eller 5 måneder, det er op til dig.

Der er ikke et krav om tilbagekøb af genstanden.

watch5
Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under