da en

Sælg din elektronik og køb den tilbage igen

Har du en værdifuld MacBook, iPhone, Sonos eller lignende? Og står du og mangler penge?
Så kan du få penge i dag mod at indlevere din elektronik til PANTSAT.dk. Når du er parat, kan du købe dine genstande tilbage.

Hvordan foregår det?

Når du ansøger hos PANTSAT.dk om at sælge din elektronik med ret til at tilbagekøbe den, foretager vi først en ekspertvurdering af genstanden. Det er på baggrund af denne vurdering, at vores tilbud til dig udformes.

Vores tilbud er generelt meget fleksible og kan tilpasses dine behov. Du kan normalt vælge at få mellem 40-60 % af elektronikkens værdi udbetalt (din udbetalingsprocent).

Tilbagekøbsperioden, det vil sige den periode, hvor du har ret til at tilbagekøbe elektronikken, fastsættes på baggrund af hvor høj din udbetalingsprocent er. Jo lavere din udbetalingsprocent er, desto længere vil din tilbagekøbsperiode være. Under tilbagekøbsperioden, kan du når som helst tilbagekøbe din elektronik og tilbagekøbsprisen fastsættes, så den stemmer med hvor lang tid, der er gået, siden du modtog din udbetaling.

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer? Så chat med os og lad os forklare dig vores koncept.

Minimumsværdi af genstand

2.000 kr.

Vælg udbetalingsprocent mellem

 40 – 50 %

Kontraktlængde

1 dag – 3 måneder

Hvilken elektronik kan jeg indlevere mod en udbetaling?

Vi tager imod de mest gængse og omsættelige mærker og typer af elektronik, herunder blandt andet iPhones, MacBooks, Sonos-højtalere, Samsung Galaxy-telefoner.

Nedenfor har vi en række eksempler på mærker, der ofte vil have en værdi på mindst 2.000 kr. Men husk, du kan sagtens ansøge om at indlevere din elektronik, selvom mærket ikke står på listen.

Eksempler på typiske elektronikmærker, som du kan indlevere

 • Apple

 • Bang & Olufsen (B&O)

 • Bowers & Wilkins (B&W)

 • Canon

 • Dali

 • Leica

 • LG

 • Nikon

 • Philips

 • Samsung

 • Sonos

 • Sony

Hvordan ved jeg, hvad min elektronik er værd?

Chat med os, så finder vi ud af hvad din elektronik er værd sammen.

Værdien af din elektronik finder vi ved at kombinere vores egen aktuelle viden om markedet, elektronikkens mærke, model og stand og oplysninger fra relevante databaser.

Hvilke aspekter afgør min elektroniks værdi?

Elektronikkens mærke og model har stor betydning for værdien, og er i de flest tilfælde det mest afgørende for vurderingen. Derudover er elektronikkens stand og alder også vigtigt for vurderingen – en bedre stand og lavere alder vil give en højere vurdering.

Hvis du har kvittering og original emballage, trækker det også værdien op, men det er som udgangspunkt ikke et krav, at du har dette.

Udbetalingseksempel 1

Værdigenstand

Vurdering

Udbetalingsprocent

Udbetaling

Tilbagekøb efter

Tilbagekøbspris

Apple iPhone XS

6.000 kr.

50 %

3.000 kr.

1 måned

3.225 kr.

Udbetalingseksempel 2

Værdigenstand

Vurdering

Udbetalingsprocent

Udbetaling

Tilbagekøb efter

Tilbagekøbspris

B&O højtalersæt

20.000 kr.

40 %

8.000 kr.

2 måneder

9.200 kr.