Sælg din Macbook og køb den tilbage igen

Skærmbillede 2021-08-05 kl. 11.23.52

Salg med tilbagekøbsret

Har du en Macbook og står du og mangler penge?
Så kan du få penge i dag mod at indlevere Macbook  til PANTSAT.dk. Når du er parat, kan du købe den tilbage igen.

Ansøg om udbetaling
1 Genstand
2 Kundeoplysninger
 • Vi udbetaler op til 75% af genstandens værdi
 • 5.000 kr.
 • Etableringsomkostninger 0
  Omkostninger pr. måned
  BindingMinimum: Løbende måned + 1 måned
 • Stand, nummerplade, alder, farve, ridser, mv.
 • Slip fil her eller
  Slip fil her eller
 • Omkostninger

  Få et overblik over, hvad dit lån vil koste dig, og se dine afbetalingsmuligheder.
  Prøv vores beregner

  Vurdering

  Er du i tvivl om, hvor meget din genstand er værd og hvor meget, du kan låne?
  Få en gratis vurdering

Forstå vores koncept på under 1 minut

laptop-pantsat-youtube-1600x1000

Sælg eller pantsæt din Macbook - Læs mere her

Hvordan foregår det?

Når du ansøger hos PANTSAT.dk om at sælge din Macbook med ret til at tilbagekøbe den, foretager vi først en ekspertvurdering af Macbook. Det er på baggrund af denne vurdering, at vores tilbud til dig udformes.

Vores tilbud er generelt meget fleksible og kan tilpasses dine behov. Du kan normalt vælge at få mellem 40-60 % af Macbook værdi udbetalt (din udbetalingsprocent).

Tilbagekøbsperioden, det vil sige den periode, hvor du har ret til at tilbagekøbe Macbook, fastsættes på baggrund af hvor høj din udbetalingsprocent er. Jo lavere din udbetalingsprocent er, desto længere vil din tilbagekøbsperiode være. Under tilbagekøbsperioden, kan du når som helst tilbagekøbe din macbook og tilbagekøbsprisen fastsættes, så den stemmer med hvor lang tid, der er gået, siden du modtog din udbetaling.

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer? Så chat med os og lad os forklare dig vores koncept.

Sælg din brugte Macbook – Køb den tilbage senere

Har du en gammel Macbook liggende derhjemme, og står du og mangler penge?

Vidste du, at du med et pantelån kan indlevere din Macbook allerede i dag, og få straks-udbetaling inden du forlader butikken? 

Besøg PANTSAT.DK, og lad os tage en snak om, hvor høj en udbetaling du kan få for din gamle Macbook. Apples Macbook er garant for at holde værdi i mange år, og er én af de få produkter indenfor elektronik som faktisk holder bedst værdi. Derfor er der også mulighed for, at du får en høj udbetaling når du indleverer den Derudover, hvis du ønsker det, og er parat til det, kan du købe din Macbook tilbage igen.

Hvordan ved jeg, hvad min Macbook er værd?

Chat med os, så finder vi ud af hvad din macbook er værd sammen.

Værdien af din Macbook finder vi ved at kombinere vores egen aktuelle viden om markedet, model og stand og oplysninger fra relevante databaser.

Sælg din Macbook til PANTSAT.DK

Har du en gammel Macbook Pro, Macbook Air, eller en hvilken som helst anden model liggende derhjemme?  Og vil du gerne undgå besværet ved at sælge den på egen hånd, så er PANTSAT.DK det rigtige sted for dig. 

 

PANTSAT.DK ønsker at gøre det nemt for dig, når du skal sælge din brugte Macbook. 

Vi klarer alt det praktiske. Det eneste du skal forholde dig til, er at komme ned i butikken, få vurderet din Macbook og modtag pengene i hånden med det samme.  

Ulempen ved at sælge din Macbook selv er, at du skal fremvise den og svare på en masse spørgsmål fra interesserede købere, og eventuelt skal du også forhandle pris. Derudover ser du aldrig din Macbook igen når den først er solgt. 

Det unikke ved PANTSAT.DK, udover den høje udbetaling, er at du har mulighed for at købe din Macbook tilbage igen på et senere tidspunkt. Dvs. hvis du på et senere tidspunkt får behov for din Macbook igen, så har du genkøbsret over din indleverede Macbook. 

 

For at opsummere, så er fordele ved at sælge din Macbook til os: 

 •       Du slipper for besværet med at sælge selv
 •       Du får pengene i hånden med det samme (inden du går ud af butikken)
 •       Mulighed for at købe den tilbage på et senere tidspunkt (hvis du ønsker det)

 

 

Hvorfor holder Macbooks prisen over tid? 

Har du undret dig over hvorfor Macbooks holder sin værdi bedre end stort set alle andre elektronikprodukter? Macbooks generelt koster mere, men holder også værdien bedre – og derfor får du også en højere udbetaling for din brugte Macbook. 

Kigger man på statistikker, så er Macbooks omkring det dobbelte værd i forhold til andre produkter, fra samme periode og med samme specifikationer. Der er flere grunde til at prisen holder, bla.: 

 

 •     Udbud og efterspørgsel: 

Ligesom med mange andre priser, så bliver prisen på Macbooks i høj grad bestemt af udbud og efterspørgsel. Selvom Apple sælger mange Macbooks, så udgør de faktisk kun 8% af det samlede computermarked. Til sammenligning udgør konkurrenterne som HP og Lenovo hver især 20% af det samlede marked. Det betyder reelt set, at der ikke er særligt mange Macbooks til salg. 

 

 •     Mindre konkurrence:

Udover den høje efterspørgsel på Macbooks, så er Apple også præget af lille konkurrence. De opererer med deres eget unikke styresystem, som kun Apples computere er udstyret med. Til sammenligning er HP, Lenovo og stort set alle andre computer-brands udstyret med samme styresystem, nemlig Windows. 

Den mindre konkurrence som Apple oplever, gør også at de kan sætte prisen højere. 

 

Da mange forbrugere ikke er villige til at betale den høje pris for en Macbook, så er efterspørgslen efter brugte Macbooks samtidig meget høj sammenlignet med andre brands. Og derfor holder prisen på Macbooks, også på den lange bane. 

  

Hvilken type Macbook kan jeg sælge? 

Er du i tvivl om du kan sælge din Macbook? PANTSAT.DK tager som regel imod alle former for Macbooks. Om det er en Macbook Air, en Macbook Pro eller en helt 3. model. Dog foretrækker PANTSAT.DK de nyeste modeller. 

 

Hvilken Macbook Air model kan jeg sælge? 

Nedenfor er en liste over de Macbook Air modeller som du kan sælge til os: 

 

 •       Macbook Air M1 (2020)
 •       Macbook Air Retina 13” (2018-2020)
 •       Macbook Air 13” (2017)

 

 

Hvilken Macbook Pro model kan jeg sælge? 

Nedenfor er en liste over de Macbook Air modeller som du kan sælge til os:

 

 •       Macbook Pro 13” M1 (2020)
 •       Macbook Pro 16” (2019)
 •       Macbook Pro 15” (2016 – 2019 – to Thunderbolt 3-porte)
 •       Macbook Pro 13” (2016 – 2020 – to Thunderbolt 3-porte)

 

 

Er du i tvivl om hvilken model din Macbook er? 

Hvis du er i tvivl om hvilken type din Macbook er, kan du finde modelnummeret og slå det op på google

 •       Det mest enkle værktøj du kan bruge, er ”Om denne Mac”, som du finder i Apple-menuen i øverste venstre hjørne af skærmen ad din Macbooks skærm. Her finder du en overblikside over din Macbooks model, specifikationer og årstal. 

 

 

Hvordan sælger jeg min brugte Macbook? 

Det er let at sælge din Macbook hos PANTSAT.DK. Det første du skal gøre, er at udfylde vores ansøgningsformular her på siden. Herefter modtager du et tilbud på, hvad vi kan tilbyde at købe for din brugte Macbook. Hvis du synes det lyder rimeligt, så kan du indlevere din gamle Macbook i én af vores butikker i henholdsvis Aarhus og København

 

Du kan indlevere på følgende adresser: 

 •       København – Store Kongensgade 68 kl th, 1264 København K
 •       Århus – Østergade 33 st. th, 8000 Aarhus C

 

Når du kommer ind i butikken og indleverer din Macbook, har vi allerede klaret al papirarbejdet. Ved at have accepteret vores tilbud, laver vi en straksoverførsel, så du kan have pengene med det samme. Prisen som din brugte Macbook er blevet vurderet til, er det beløb du får overført med det samme – Ingen skjulte gebyrer.  

 

Inden du kommer ned i butikken med din Macbook, skal du huske tage en backup af din Macbooks indhold. Når PANTSAT.DK modtager din brugte Macbook nulstiller vi den og klargør den til salg. Når vi gør det, gendannes Macbooken så den står som ny. Husk derfor at sikre dit indhold inden du kommer ned i butikken. 

 

Hvilken stand kan jeg sælge min Macbook i? 

PANTSAT.DK opkøber adskillige modeller af Macbooks, og i mange forskellige former for stand. Vi foretrækker velfungerende Macbooks i en god stand, men vi tager som regel også imod Macbooks som er vedligeholdt mindre godt. Prisen som du kan få for din Macbook, afspejles i høj grad af hvor godt du har passet på din Macbook – Jo bedre stand din Macbook er i, jo bedre pris får du for den. 

 

Pantsæt din Macbook hos PANTSAT.DK

Udover at sælge din Macbook, så har du også mulighed for at pantsætte den hos PANTSAT.DK. Der er mange fordele ved at pantsætte din Macbook hos os. Det er et godt alternativ i forhold til at optage et lån.  

Derudover er der en lang række fordele ved at pantsætte din Macbook til os.  

 

 •       Du får pengene for din Macbook med det samme med en Straksoverførsel.    
 •       Du kan altid købe din Macbook tilbage igen. Vi tilbyder en fleksibel løsning, så du har mulighed for at tilbagekøbe din Macbook når det passer dig.  
 •   Det har ingen betydning, om du er registreret i RKI, har andre lån eller i det hele taget hvordan din økonomi ser ud.  Vi forholder os kun til computeren du har indleveret. 
 •       Sammenlignet med Kviklån er der hos PANTSAT.DK lave omkostninger og samtidig lav risiko.  
 • Du får altid den bedste pris for din Macbook når du indleverer den hos PANTSAT.DK. Vores eksperter vurderer og fastsætter hurtigt en pris for den indleverede Macbook. 

 

Send en ansøgning og få en vurdering - Sådan foregår det

ipad

1Ansøgning

Udfyld vores online ansøgningsformular. Udfyld den, så godt du kan – vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger.

Du kan også kontakte os på mail, chat eller telefon og få svar på dine spørgsmål.

2Vurdering & Tilbud

Vi foretager en vurdering og kommer med et uforpligtende lånetilbud – oftest inden for få timer.

Hvis tilbuddet er relevant, kan du indlevere eller sende genstanden til vores butikker i København eller Århus

phonewallet
iphone 7 black onyx

3Indlevering & Udbetaling

Du indleverer din genstand i vores butik, og modtager udbetalingen direkte på din bankkonto med en straksoverførsel.

Vi passer selvfølgelig godt på din genstand og opbevarer den på vores forsikrede lager.

4Tilbagekøb

Du bestemmer selv hvornår du vil tilbagekøbe din genstand – Det kunne være 14 dage eller 5 måneder, det er op til dig.

Der er ikke et krav om tilbagekøb af genstanden.

watch5
Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under