da en

Uforpligtende vurdering af dine smykker

Vurdering af smykker

Har du nogle smykker liggende derhjemme, du gerne vil have hjælp til at få vurderet? Hos PANTSAT.dk kan vi hjælpe dig med vurdering af smykker. 

Smykkemarkedet er meget lidt standardiseret, og det kan derfor være svært at vurdere, hvor meget de enkelte smykker i realiteten er værd. Mange smykker er speciallavede og i det hele taget meget unikke. Det gør det svært at regne smykkernes værdi ud uden hjælp fra en ekspert i vurdering af smykker.

Hos PANTSAT.dk sidder vores eksperter inden for smykkeområdet klar til at hjælpe dig med vurdering af smykker.

UDFYLD ANSØGNING

Bestil Møde

Bestil et personligt møde i København. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og guld

Send med post

Du kan sende dit guld til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Hvem er PANTSAT.DK

Vi har mange års erfaring og topkarakterer på Trustpilot

Hvad er en forsikringsvurdering, når det kommer til vurdering af smykker?

Har du nogle smykker derhjemme af en høj værdi, kan det være en god ide at få foretaget en forsikringsvurdering. Det kan både være arvestykker, eller det kan være nyere smykker, som har en høj anskaffelsespris. 

Med en forsikringsvurdering kan du gardere dig mod indbrud. Skulle dine smykker uheldigvis en dag blive stjålet, kan det være svært, hvis ikke umuligt, at få dækket smykkernes værdi. For hvilke smykker var der i realiteten tale om? Og hvilket materiale var de enkelte smykker lavet af?

Med en forsikringsvurdering i hånden har du dokumentation for, hvilken værdi de stjålne smykker har, og dermed er det nemmere at få erstattet dit tab.

Vurdering af smykker – hvad er en markedsvurdering? 

Overvejer du at sælge nogle af de smykker, du har liggende? Måske har du arvet nogle smykker, som du ved, at du aldrig vil komme til at bruge, men som for altid vil samle støv på hylden i skabet? 

Vil du gerne sælge et smykke, er det fornuftigt at få professionel hjælp til at vurdere smykkets værdi. Ganske enkelt for at være sikker på, at du ikke kommer til at sælge et smykke af høj værdi til en alt for lav pris. 

En markedsvurdering vil altid ligge noget lavere end en forsikringsvurdering. En forsikringsvurdering tager udgangspunkt i, hvad det vil koste at anskaffe sig smykket på ny, mens en markedsvurdering tager udgangspunkt i, hvad du kan forvente at kunne få for dit smykke på brugtmarkedet. 

Der er altså tale om en nypris og en brugtpris – og der vil naturligvis være stor forskel.

Sådan foregår det, når du pantsætter hos PANTSAT.DK

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

Processen er simpel og overskuelig og består kun af fire trin.

1. Send din ansøgning

Du sender en ansøgning, hvilket du kan gøre via vores online formular eller ved at komme forbi vores butik. Når du ansøger online, udfylder du en række informationer og vedhæfter billeder af dit guld. I ansøgningen skal du skrive alt det, du kan – og har vi flere spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, kontakter vi dig. 

2. Vurdering af dine ting

Næste skridt i processen er, at vi skal vurdere dine ting. Når du ansøger online, foretager vi en uforpligtende vurdering på baggrund af din ansøgning. Når du herefter kommer ned i butikken med dine ting, vil vores eksperter efter verificering kunne give dig en endelig pris på dine ting. Det er vores eksperters vurdering, der danner grundlag for, hvor meget du kan få udbetalt. Når vi vurderer dine ting.

3. Udbetaling 

Når du har sagt ja tak til det tilbud, vi har givet dig, indgår vi sammen en kontrakt om salg af dine ting. Når vi skriver under på kontrakten, skriver begge parter også under på, at du har tilbagekøbsretten på dine ting, således at du har ret til senere at købe det tilbage. Herefter indleverer du dine ting til os, hvorefter du modtager udbetalingen for dine ting. Vi sætter pengene direkte ind på din konto, og du har pengene med det samme. Herefter opbevares dine ting på vores forsikrede lager.

4. Tilbagekøb

Når du skal tilbagekøbe dine ting, vil det være til den pris, vi har aftalt på forhånd. Tilbagekøbsprisen skal du overføre til vores bankkonto via MobilePay eller i kontanter, hvorefter du vil få udleveret dine ting. Hvis du ikke tilbagekøber dine ting, bortfalder din tilbagekøbsret. Det vil sige, at vi betragter genstanden som solgt til os. Skulle det ske, at du ikke tilbagekøber dine ting, vil du ikke blive pålagt yderligere gebyrer eller omkostninger, og du vil heller ikke blive registreret i RKI.  

Har du spørgsmål, som du ikke fandt svaret på her? Så kan du hoppe ned til vores FAQ, hvor du finder svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende vores service.

Hvem står for vurderingen? 

Det er ikke alle og enhver, som kan foretage en vurdering. Hos PANTSAT.dk vægter vi det højt, at vi kan give dig en præcis og fair vurdering, som er baseret på erfaring og masser af viden inden for det givne felt. Det er dog værd at bemærke, at vi ofte befinder os i den konservative ende af vurderinger, da din genstand blot lægges i sikkerhed hos os. 

Vi har et indgående kendskab til, hvad vi skal kigge efter, når vi foretager en vurdering. Den pris, vi efterfølgende præsenterer for dig, er baseret på stor erfaring og vores kendskab til det givne område. Det er dog på ingen måde tilfældigt, hvem der foretager den enkelte vurdering. Vi har eksperter inden for hvert eneste område, så det aldrig er en tilfældig vurdering, der finder sted.

Hvorfor skal du vælge os til vurdering af smykker?

Hos PANTSAT.dk har vi eksperter i vurdering af smykker tilknyttet. Vi har både juvelerer og diamant gradere, som ud fra billeder af dit smykke kan hjælpe dig med at vurdere værdien.

Først når du har helt styr på, hvor meget dine smykker er værd, vil vi anbefale dig at sætte dem til salg. På den måde kan du være helt sikker på, at du ikke kommer til at sælge dem for en slik i forhold til deres reelle værdi. Du har også mulighed for at genoverveje, om du i det hele taget vil af med dem, nu hvor du kender deres sande værdi.