RKI LÅN hos PANTSAT.DK

PANTSAT.DK tilbyder RKI LÅN – Se hvordan du får et lån i dag

Skærmbillede 2020-11-12 kl. 11.10.01

Sådan får du et RKI LÅN

 1. Du skal have en genstand som du kan stille som sikkerhed for at få et lån. Det kunne for eksempel være en guldkæde som på billedet ovenover
 2. Lav en ansøgning og få et uforpligtende lånetilbud.
 3. Værdigenstande kan være alt fra elektronik, møbler, ure, smykker osv.
 4. Du indleverer din værdigenstand i butikken eller sender den med posten
 5. Du underskriver en kontrakt med os og får straks en udbetaling til din konto eller i kontant.
 6. Efter aftalt tid, tilbagebetaler du lånet og får din genstand tilbage.
Ansøg om udbetaling
1 Genstand
2 Kundeoplysninger
 • Vi udbetaler op til 75% af genstandens værdi
 • 5.000 kr.
 • Etableringsomkostninger 0
  Omkostninger pr. måned
  BindingMinimum: Løbende måned + 1 måned
 • Stand, nummerplade, alder, farve, ridser, mv.
 • Slip fil her eller
  Slip fil her eller
 • Omkostninger

  Få et overblik over, hvad dit lån vil koste dig, og se dine afbetalingsmuligheder.
  Prøv vores beregner

  Vurdering

  Er du i tvivl om, hvor meget din genstand er værd og hvor meget, du kan låne?
  Få en gratis vurdering

Sådan fungerer et RKI LÅN hos PANTSAT.DK

Skærmbillede 2021-03-09 kl. 17.08.16

RKI LÅN

Det er kun de færreste som tilbyder RKI LÅN. Dette er fordi det kræver en kreditvurdering, for at få et lån. Det er ikke muligt for låneudbydere i Danmark at lave en godkendt kreditvurdering jf. Kreditaftaleloven. Hvis du derfor gerne vil have et RKI LÅN. Så skal du tage et alternativ til lån.

Hos PANTSAT.DK kan vi tilbyde et RKI LÅN. Det er et lån mod sikkerhed også kaldet pantsætning. 

Det eneste det kræver for at blive godkendt til et RKI LÅN. Er at du har en genstand som du kan stille i sikkerhed for lånet. 

Fakta om pantsætning:

 • Du får udbetalt op til 75% af genstandens værdi som et lån
 • Der løber herefter renter på indtil du tilbagekøber genstanden. 
 • Der er ingen binding på aftalen. Du kan købe tilbage når det passer dig
 • Du kan altid afdrage på lånet, så dine renteomkostninger bliver mindre.
 • Der er ingen skjulte gebyrer eller udforudsete omkostninger
 • Du får udbetalt lånet med det samme, når du har indleveret genstanden i en af vores butikker eller sendt den med posten.

Få et lån hos PANTSAT.DK – RKI er ingen hindring

Mangler du penge her og nu, men står du i RKI? 

Du kender det sikkert – Du laver en låneansøgning – og får afslag!

Vi tilbyder pantelån, og salg med tilbagekøbsret. Vores løsninger giver dig mulighed for at få en udbetaling i dag på trods af RKI. Alt hvad der kræves er, at du som ansøger har en genstand, som har en værdi højere end det ønskede lånebeløb / udbetalingsbeløb. 

 

Du kan Indlevere din iPhone, Macbook, bil, guld, smykker, designer taske, ur … eller noget helt andet. Alt hvad der har værdi, kan du som regel indlevere hos PANTSAT.DK. 

Vi udbetaler pengene kontant til dig så snart genstanden er indleveret til os i København eller Århus. 

Lån uden om RKI – Få hurtig udbetaling hos PANTSAT.DK (H2)

 

Vi udbetaler pengene direkte på din bankkonto med en straksoverførsel. Det gøres lige så snart du har indleveret eller sendt værdigenstanden til os. Vi laver en kontrakt og du har pengene lige efter. Vi har ingen gebyrer og udbetaler pengene med straksoverførsel, dvs. du får pengene inden du går fra butikken.    

Du indlevere en værdigenstand mod at få et lån / udbetaling. Vi accepterer genstande over 1.500 kr i værdi.

Udover Pantelån og Salg med Tilbagekøbsret findes der ikke mange løsninger for at få lån hvor RKI ikke er en hindring. Du kan læse mere her fra Forbrugerrådet Tænk om hvorfor det er svært at låne trods RKI.

Lån uden om RKI – Få hurtig udbetaling hos PANTSAT.DK 

 

Vi udbetaler pengene direkte på din bankkonto med en straksoverførsel. Det gøres lige så snart du har indleveret eller sendt værdigenstanden til os. Vi laver en kontrakt og du har pengene lige efter. Vi har ingen gebyrer og udbetaler pengene med straksoverførsel, dvs. du får pengene inden du går fra butikken.    

 

Du indlevere en værdigenstand mod at få et lån / udbetaling. Vi accepterer genstande over 1.500 kr i værdi.

Udover Pantelån og Salg med Tilbagekøbsret findes der ikke mange løsninger for at få lån hvor RKI ikke er en hindring. Du kan læse mere her fra Forbrugerrådet Tænk om hvorfor det er svært at låne trods RKI.

 

 

Sådan får du et lån uden om RKI 

 

1)    Du skal have en genstand som du kan stille som sikkerhed for at få et lån. Det kunne for eksempel være et noget elektronik, et ur eller en guldkæde som på billedet ovenover. 

 

2)    Lav en ansøgning og få et uforpligtende lånetilbud.

 

3)    Værdigenstande kan være alt fra elektronik, møbler, ure, smykker osv.

 

4)    Du indleverer din værdigenstand i butikken eller sender den med posten

 

5)    Du underskriver en kontrakt med os og får straks en udbetaling til din konto eller i kontant.

 

6)    Efter aftalt tid, tilbagebetaler du lånet og får din genstand tilbage

 

RKI er ingen hindring for at få et lån hos os 

 

Markedet for lån trods RKI er lidt af en jungle. De fleste sider du kommer ind på er lånesammenligningssider for alle lån, hvor det ikke er muligt at få et lån hvis man befinder sig i RKI. Det kan godt være en udfordring når man skal finde lån, hvor RKI ingen hindring er. Hos PANTSAT.DK tilbyder vi lån selvom du står i RKI. Dette kan vi gøre fordi vi tager udgangspunkt i en genstand af værdi. Rent praktisk sælger du faktisk genstanden til os og så har du muligheden for at købe den tilbage på et senere tidspunkt.

På mange måder er vores løsning, bedre end at tage et af de mange kviklån, hurtig lån, sms lån osv. Fordi hos os kan du aldrig gældsætte dig eller ende ud i en gældspiral hvor du ender med at blive ædt op af renter. Hvis du vælger ikke at forlænge din kontrakt hos os eller købe din genstand tilbage, vil du miste retten for at få gentanden tilbage – vi har ingen yderligere forpligtelser mod dig.

 

RKI ingen hindring og Lån trods RKI bliver der søgt meget på, men der er kun få muligheder for at låne selvom man står i RKI. Vores løsning kan sammenlignes med lån mod sikkerhed i genstande.

Lån trods RKI efterspørges af mange, hvilket skyldes at der ifølge Experian er omkring 185.000 danskere som står registreret i RKI pr 2020.

 

 

Hvorfor er RKI ingen hindring for at lån hos PANTSAT.DK? 

Vi er en af de eneste der tilbyder et lån til personer som står i RKI. Dette har vi mulighed for at gøre, fordi vi ikke kigger på folks økonomi og foretager os ikke en kreditvurdering.

Vi tilbyder et pantelån. Det vil sige at vi tager sikkerhed i en genstand. Det kræver altså at man har en genstand man kan stille som sikkerhed for lånet og kan undvære i den periode man låner pengene.

 

Sådan fungerer et pantelån:

 

 •       Vi udbetaler mellem 50% til 75% af genstandens værdi, afhængigt af hvilken genstand det er. For eksempel med guld kan vi udbetale 75% af guldets værdi som et lån. Hvis det er en cykel udbetaler vi oftest 50% af cyklens værdi.

 

 •       Omkostninger for et pantelån er mellem 1.95%-8.5% per måned i forhold til hvor meget man får udbetalt. Der er ingen skjulte ekstra gebyrer og der er ingen bindingsperiode, så det er op til dig hvornår du gerne vil købe din genstand tilbage igen.

 

 

Nemme lån selvom du står i RKI 

Hos PANTSAT.DK tilbyder vi salg med tilbagekøbsret eller pantelån, som er en slags lån mod sikkerhed, selvom man står i RKI. 

 1.     Man kan sende en ansøgning ind til os og få et tilbud inden for 24 timer.
 2.     Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning og hvis man syntes tilbuddet er fair, skal man indlevere genstanden enten i København eller Århus.Du kan også sende gratis med posten.
 3.     Vi underskriver en kontrakter og du har pengene på din konto lige efter.

Det er nemt og ligetil – og der er intet med småt. Du kan selv læse vores mange fantastiske anmeldelser på Trustpilot her.

 

Hvorfor er RKI normalt en hindring for at få et forbrugslån?

For at få et normalt forbrugslån i Danmark. Skal de danske låne virksomheder foretage en kreditvurdering af ansøgeren. En kreditvurdering er oftest en vurdering af din økonomiske situation.

 

Hvis man er opskrevet i RKI er det ikke lovligt for virksomhederne at tilbyde dig et lån. I den typiske kreditvurdering bliver der taget højde for statistiske oplysninger, som lånetagerens alder og en grunding vurdering af lånetagerens økonomiske situation. Det lånevirksomheden prøver at vurderer, er om man har mulighed for at betale lånet tilbage.

Nedenfor er en mere uddybende forklaring til, at RKI er en hindring ved optagelse af normale forbrugslån:

 

Manglende tillid:

For at få et forbrugslån skal du kunne vinde tillid hos din låneudbyder. Det er altså vigtigt at de tror du kan betale lånet tilbage. Hvis du har vist at du har rod i økonomien og at du har oparbejdet en større gæld, så er chancen også mindre for at låneudbyderen vil give dig lånet i første omgang.  Med andre ord vil deres tillid til dig som låntager være meget lille. Ofte vil de vurdere, at din økonomi er så svækket, at det ikke vil være forsvarligt at låne dig penge som ønsket, fordi der er lange udsigt til at du vil kunne betale dem tilbage. 

 

Lov og etik: 

Det er ikke kun manglende tillid som gør, at låneudbyderen ikke vil bevillige dig et lån. Også lov og etik kan være en udfordring. Da du står i RKI vil det for mange låneudbydere ikke være forsvarligt at udstede endnu et lån til en person som ikke har kunne betale tidligere lån tilbage. Udfordringen består i, at kreditgodkende personen, og det kan være et problem når du står i RKI. Derudover er der nogle helt væsentlige lovmæssige krav til at udstede lån. I forhold til kreditaftaleloven og markedsføringsloven vil det også blive vanskeligt at udstede lån til personer som er registreret i RKI, og det kan resultere i, at du vil får svært ved at tage et almindeligt forbrugslån. 

Hvor kan jeg låne penge udenom RKI? 

Det kan godt være meget uoverskueligt at, finde ud af hvad ens muligheder er for at låne når man står i RKI. De fleste søgeresultater på google skilter udbyderne med RKI er ingen hindring for at få et lån. Dette er dog oftest ikke tilfældet at man faktisk kan få et lån selvom man står i RKI.

Hos PANTSAT.DK tilbyder vi et alternativ til de traditionelle lån – Med et pantelån er RKI ingen hindring.

Kunne du tænke dig at høre mere. Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 30 45 eller skriv en mail til info@pantsat.dk

  

Undgå at komme i RKI i fremtiden med PANTSAT.DK 

 

Der fører som sagt en masse dårlige ting med at være registreret i RKI, og det kan oveni købet være svært at foretage almindelige forbrugslån. Hvis du gerne vil undgå at komme i RKI, men stadig ønsker at optage lån er det vigtigt at betale lånene af inden for de opsatte tidsramme. Det mest fornuftige vil være ikke at foretage nogle lån overhovedet, men det kan dog være nødvendigt en gang i mellem.

 

Hvis du ønsker at låne, er der nogle helt klare fordele ved at få et lån igennem PANTSAT.DK. 

Her vil du aldrig kunne blive registreret i RKI, heller ikke hvis du ikke betaler til tiden. 

 

Vores lånemodel tilbyder pantelån, og salg med tilbagekøbsret. Vores løsninger giver dig mulighed for at få en udbetaling i dag på trods af RKI. Alt hvad der kræves er, at du som ansøger har en genstand, som har en værdi højere end det ønskede lånebeløb / udbetalingsbeløb. Da pantelån ikke anses som et normalt forbrugslån, vil processen kører helt udenom normal inddrivelse og RKI. Derfor vil du altid kunne komme ind i én af vores butikker med en værdifuld genstand, og kommer derfra igen med penge på din konto. 

 

Vi har samlet en række råd for dig, så du i fremtiden kan holde dig ude af RKI:

 •       Læg et budget
 •       Spar op så du har plads til uforudsete udgifter
 •       Vær altid sikker på du er godt forsikret – dermed undgår du yderligere uforudsete udgifter. 
 •       Find og benyt dig af al den økonomiske rådgivning du kan få
 •       Undgå impulskøb
 •       Betal dine regninger
 •       Hvis du pludselig har brug for penge, så tag kontakt til PANTSAT.DK og få et pantelån. På den måde undgår du også RKI i fremtiden.

 

Det er ret simpelt at undgå at blive registreret i RKI. Hvis du blot følger rådene ovenfor, så vil du aldrig kunne blive registreret i RKI i fremtiden.  

 

Sådan bliver du slettet fra RKI 

 

Hvis du af en eller anden grund er kommet ind i RKI, så betyder det at du er registreret som dårlig betaler. Som tidligere beskrevet har det nogle negative konsekvenser for dig at du står i RKI, da du ikke har mulighed for at optage lån og købe ting på kredit. 

Dog er der lys for enden af tunnelen, da du har mulighed for at blive slettet fra RKI igen. 

Heldigvis er det simpelt at blive slettet fra registret, men det kræver selvfølgelig, at du rent økonomisk har mulighed for at få din gæld ud af verden. Hvis du har svært ved at få dine gældsposter afbetalt, har du til hver en tid mulighed for at få et pantelån igennem PANTSAT.DK. Her betyder det ingenting at du er registreret i RKI, det eneste du skal gøre, er at komme ned i butikken med en værdifuld genstand. Det kan være en Macbook, bil, guld, smykker, designer taske, ur eller noget helt andet. Og så får du en kontant udbetaling med det samme. 

 

For at blive slettet helt fra RKI skal du gøre følgende:

 1.     Betal dit udestående (og indfri derved din gæld)
 2.     Få så vidt muligt en kvittering (så du kan dokumentere, at du har betalt gælden)
 3.     Bed virksomheden om at slette dig fra registret (og tjek op på, at sletningen rent faktisk har fundet sted)

Når disse steps er klaret, er du endelig slettet fra RKI. Hvis du på et tidspunkt senere hen har brug for et lån af en slags, så kan du med fordel tage et pantelån. Hvis du ikke får betalt til tiden med et pantelån, undgår du at komme i RKI. 

Processen for pantsætning af en genstand

ipad

1Ansøgning

Udfyld vores online ansøgningsformular. Udfyld den, så godt du kan – vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger.

Du kan også kontakte os på mail, chat eller telefon og få svar på dine spørgsmål.

2Vurdering & Lånetilbud

Vi foretager en vurdering og kommer med et uforpligtende lånetilbud – oftest inden for få timer.

Hvis tilbuddet er relevant, kan du indlevere eller sende genstanden til vores butikker i København eller Århus

phonewallet
iphone 7 black onyx

3Indlevering & Udbetaling

Du indleverer din genstand i vores butik, og modtager udbetalingen direkte på din bankkonto med en straksoverførsel.

Vi passer selvfølgelig godt på din genstand og opbevarer den på vores forsikrede lager.

4Tilbagekøb

Du bestemmer selv hvornår du vil tilbagekøbe din genstand – Det kunne være 14 dage eller 5 måneder, det er op til dig.

Der er ikke et krav om tilbagekøb af genstanden.

watch5

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål nedenfor, er du altid meget velkommen
til at kontakte os via vores chat-funktion eller på telefon.

Køber I også genstande uden tilbagekøbsret?
Hvad er et salg med tilbagekøbsret?
Hvor lang er løbetiden?
Hvilke genstande kan man bruge til salg med tilbagekøbsret
Hvor meget kan jeg få udbetalt?
Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt pengene?
Kan jeg få kontant udbetaling istedet for straksoverførsel?
Hvad koster det?
Må I sælge eller bruge min genstand, når den er pantsat?
Hvad hvis jeg ikke kan købe min genstand tilbage på aftalt tidspunkt?
Hvad hvis jeg er registreret i RKI?
Hvad er PANTSAT.DKs bankoplysninger?
Hvor sælger i genstandene, hvis de ikke bliver købt tilbage?
Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under