SÆLG SØLV

Hos PANTSAT.DK kan du let sælge eller pantsætte sølv. Du får pengene med det samme. Butikker centralt i København & Århus

Trustpilot rate Vores kunder giver os 4.9/5.0

“Super betjening hurtigt og effektiv”
– Johnny

Book møde
Indtast vægt i sølv
Tretårnet 830 ‰
g.
Din pris
Sterling 925 ‰
g.
Din pris
Finsølv 999 ‰
g.
Din pris
Sølvbar 9999 ‰
g.
Din pris
Pletsølv
g.
Din pris
Platin999 ‰
g.
Din pris
Palladium999 ‰
g.
Din pris
Din totale pris 225,700 kr.

Sådan sælger du sølv til os

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

how_work1

1. Lav en aftale

Bestil et personligt møde i København eller Århus. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og sølv

Book et møde nu
eller
how_work2

2. (A) Besøg vores butik

V tester sølvets karat og du får herefter pengene med det samme. Tager typisk kun et par minutter

Se butikker
how_work3

2. (B) Send med posten

Du kan sende dit sølv til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Læs mere

Sælg Sølv

Hvis du søger efter, hvor du kan sælge dit sølv i Danmark? Så er du kommet til at det rigtige sted. Hos PANTSAT.DK kan du sælge dit sølv til landets højeste priser. Vi har butikker i København og Århus. Hos os er gennemsigtighed og god service vigtigt. Nedenfor kan du se sølvpriser for de største sølvhandlere i Danmark og få et let overblik over hvor du kan få de bedste priser for dit sølv når du skal sælge.

Sælg sølvmønter

Når du sælger sølvmønter, er det vigtigt at finde en pålidelig, velrenommeret sølvkøber, der har en bred erfaring med at vurdere både moderne sølvmønter og gamle sølvmønter. Blandt de almindelige møntforhandlere i Danmark er vi en af ​​de få, der tilbyder enestående kundeservice. Vi forsikrer, at du modtager en fuld gennemsigtig godkendelse af dine dyrebare mønter og en høj sølvpris når du skal sælge dine sølvmønter. Hver sølvmønt håndteres grundigt af vores dygtige eksperter for at undgå potentielle risici og for at få dig til at føle dig 100% sikker og tilfreds.

 

Hvordan sælger du sølvmønter?

Du kan enten få et tilbud online eller besøge vores butikker i København eller Århus, få en gratis vurdering og et fremragende tilbud.

 

Sælg sølvbarre

Hos PANTSAT.DK køber vi sølvbarre i alle former, størrelser og producenter. Vores formål er at tilbyde dig en fantastisk og meget gennemsigtig vurderingsoplevelse og selvfølgelig den bedste sølvpris, når du sælger sølv til os i enten København eller Århus

 

Hvordan sælger du sølvbarre?

Sølvbarre kan se meget forskellige ud. Men pris på dem er oftest det samme. Hos PANTSAT.DK kan du altid få en gratis vurdering og et uforpligtende tilbud på din sølvbar.

 

Sælg skrotsølv

Når det kommer til salg af skrotsølv, tilbyder vi dig dygtig ekspertise i at vurdere enhver form for sølvskrot.

Hvad er skrot sølv?

skrot sølv er alle typer sølvgenstande, inklusive mønter og søjler, sølvsmykker der er beskadiget eller ikke bruges, kan derfor genbruges. Hvis du beslutter at sælge sølvskrot, skal du huske på, at kun sølvfyldte stykker kan betragtes som skrot sølv. Enhver genstand, der er forsølvet eller har et meget lavt sølvindhold, er ikke kvalificeret og kan ikke sælges. Sølvet skal enten være to tårnet, tre tårnet eller sterling sølv.
Ved at sælge skrotsølv bidrager du desuden til miljøet ved at levere ressourcer, der ikke behøver at blive behandlet med giftige kemikalier. Ethvert skrot sølv er værd at blive vurderet, så kom forbi til en vurdering.

 

Sælg sølvtøj

Leder du efter et pålideligt sted at sælge sterling sølvtøj, der samler støv i årevis? Eller har du bare brug for hurtige kontanter for hurtigt at betale for noget? For det meste tænker folk ikke på “sølvtøj” som ædle metaller, der kan sælges.

Hos PANTSAT.DK kan du sælge dit sølvtøj. Det kunne være sølv som knive, gafler, skeer eller hele sølvtøjssættet og få den højeste kontante udbetaling for dine dyrebare sølvtøj. Når man taler om sølvtøj, tænker folk ofte på smarte spisestel, men er ikke opmærksomme på deres indhold af ædle metaller. Men sølvtøjssæt der har været brugt for flere årtier. Er ikke kun et symbol på luksus, men hovedsagelig på grund af sølvs antimikrobielle egenskaber. Da der ikke var sæbe og varmt vand i disse dage, er sølvbestik blevet brugt som steriliseringsudstyr til at holde køkkenredskaber rene og fri for bakterier. Man producerede sterlingsølv da det var den sikreste måde at desinficere bestik mellem måltiderne.

På trods af deres værdi kan du nogle gange støde på behovet for at sælge sølvtøj til kontanter, hvis du er nødt til at få penge så hurtigt som muligt for at betale for en nødsituation eller bare fordi det samler støv. Vintage sølvtøj kan sælges hurtigt hos PANTAST.DK. Du kan få et uforpligtende tilbud på få minutter. Vi tester lødigheden på sølvtøjet og udregner pris ud fra hvor mange gram dit sølvtøj vejer.

Kom forbi i vores butikker i enten København eller Åhurs. Eller udfyld vores sølvpris beregner online på dit sølvtøj. Vi garanterer, at du får det bedste tilbud på dit sølvtøj at sælge.

 

Sølvpris Indeks

Vi har gjort det let at sammenligne vores priser med de største sølvhandlere i markedet

Type
Weight in silver
Bedste prisPantsat.dk
Tretårnet 830‰
g
Sterling 925‰
g
Finsølv 999‰
g
Sølvbar 9999‰
g
Pletsølv
g
Senest opdateret 20 maj 2024
Total
Hvordan ønsker du at indlevere dit guld? Vælg en af mulighederne her under