da en

Vi foretager en gratis vurdering af din værdigenstad

Vurdering 

Du har sikkert allerede bemærket, at der er en masse forskellige vurderingsprogrammer at se, når du tænder for dit TV om aftenen. Programmer som “Hvad er det værd?” på DR1 eller “Auktionshuset” på TV2 er blandt de programmer, som hitter. Her kan helt almindelige danskere få vurderet smykker, kunst, ure, antikke møbler, tasker eller andet – og det har skabt stor interesse hjemme i stuerne. 

De fleste kan sikkert selv nikke genkendende til at have en ting derhjemme, der er gået i arv (måske gennem flere generationer), som kunne være interessant at få vurderet.

Vi ser derfor i dag en stigende popularitet, når det kommer til at få en professionel vurdering af arvestande, genbrugsfund eller andet. Det skaber stor vished om, hvad salgsværdien er for de genstande, du har derhjemme, og det kan være en yderst brugbar information. Det kan jo nemt vise sig, at du har en skjult skat derhjemme. 

Vurderingen er også hos PANTSAT.dk et stort og bærende element. Det er her, vi får et overblik over, hvad vi kan forvente, at den enkelte genstand er værd, hvis den skal videresælges til tredjepart efter kontraktens udløb. Naturligvis kun i tilfælde af at du ikke selv ønsker at tilbagekøbe varen. Vi omsætter, med andre ord, dine skjulte skatte til kontanter, så du i stedet kan få udbetalt penge, du kan bruge nu og her.

UDFYLD ANSØGNING

Bestil Møde

Bestil et personligt møde i København. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og guld

Send med post

Du kan sende dit guld til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Hvem er PANTSAT.DK

Vi har mange års erfaring og topkarakterer på Trustpilot

Hvordan foregår en vurdering? 

Når du får lavet en vurdering hos PANTSAT.dk, er processen enkelt og ligetil. 

  1. Når du har sendt os en ansøgning, foretager vi en indledende vurdering online af dit ur, dit smykke eller lignende. Den vurdering foregår ved, at vi undersøger dine tilsendte billeder og nærlæser den beskrivelse, som du lavede i ansøgningen til os. Det er værd at bemærke, at denne vurdering er helt og aldeles uforpligtende. 
  2. Hvis du finder vores første vurdering interessant, går vi videre i forløbet. Det indebærer, at du skal møde fysisk op nede i vores forretning. Her vil vi foretage en mere dybdegående og meget nøje vurdering og verificering af din indleverede genstand, så du kan få den bedst mulige vurderingspris. Det er dog ikke ualmindeligt, at der bliver holdt fast i den første vurderingspris. 
  3. Hos PANTSAT.dk klarer vi vurderingen af din værdigenstand samt fremlægger et tilbud for dig inden for 24 timer. Du vil få pengene udbetalt, så snart varen er indleveret i butikken. 

Hvis du har lyst til blot at få en vejledende vurdering fra os, kan det også sagtens lade sig gøre. Du kan for eksempel rette henvendelse til os over vores chat, hvor du kan sende billeder, og vi kan give en foreløbig og vejledende vurdering af din værdigenstand.

Det baserer vi vores vurdering på 

Der er flere forskellige elementer, som kan spille ind på, hvad vurderingsprisen ender med at lyde på. Ofte sætter vi prisen en smule under den nuværende aktuelle værdi. Årsagen hertil er, at vi modregner det værditab, vi forventer, der vil finde sted under kontraktperioden. Der kan desuden være stor variation i, hvilke genstande der oplever et stort eller lille værditab. 

Når vi foretager en vurdering af dit ur, dine smykker, din elektronik eller det, du nu har lyst til at få vurderet, så kigger vi både på tidligere salgspriser og de nuværende priser på lignende værdigenstande. Det er naturligvis også afgørende, hvilken stand den enkelte genstand er i. 

Derudover laver vi en beregning på, hvordan udviklingen vil være inden for det givne område i den nærmeste fremtid, og hvad vi derfor kan forvente er en rimelig pris for den enkelte genstand. Det har selvfølgelig også betydning, om du har kvitteringen og den originale indpakning på den vare, du ønsker at få en pris på. Når det eksempelvis kommer til ure, har det meget at sige, om du kan fremvise den originale æske eller ej. 

Uanset hvad du ønsker, vi skal vurdere for dig, bestræber vi os altid på, at du oplever en fair og rimelig vurdering. Vi indhenter en masse forskelligt data fra mange forskellige slags kilder, så du er garanteret altid at få den allerbedste vurdering.

Sådan foregår det, når du pantsætter hos PANTSAT.DK

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

Processen er simpel og overskuelig og består kun af fire trin.

1. Send din ansøgning

Du sender en ansøgning, hvilket du kan gøre via vores online formular eller ved at komme forbi vores butik. Når du ansøger online, udfylder du en række informationer og vedhæfter billeder af dit guld. I ansøgningen skal du skrive alt det, du kan – og har vi flere spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, kontakter vi dig. 

2. Vurdering af dine ting

Næste skridt i processen er, at vi skal vurdere dine ting. Når du ansøger online, foretager vi en uforpligtende vurdering på baggrund af din ansøgning. Når du herefter kommer ned i butikken med dine ting, vil vores eksperter efter verificering kunne give dig en endelig pris på dine ting. Det er vores eksperters vurdering, der danner grundlag for, hvor meget du kan få udbetalt. Når vi vurderer dine ting.

3. Udbetaling 

Når du har sagt ja tak til det tilbud, vi har givet dig, indgår vi sammen en kontrakt om salg af dine ting. Når vi skriver under på kontrakten, skriver begge parter også under på, at du har tilbagekøbsretten på dine ting, således at du har ret til senere at købe det tilbage. Herefter indleverer du dine ting til os, hvorefter du modtager udbetalingen for dine ting. Vi sætter pengene direkte ind på din konto, og du har pengene med det samme. Herefter opbevares dine ting på vores forsikrede lager.

4. Tilbagekøb

Når du skal tilbagekøbe dine ting, vil det være til den pris, vi har aftalt på forhånd. Tilbagekøbsprisen skal du overføre til vores bankkonto via MobilePay eller i kontanter, hvorefter du vil få udleveret dine ting. Hvis du ikke tilbagekøber dine ting, bortfalder din tilbagekøbsret. Det vil sige, at vi betragter genstanden som solgt til os. Skulle det ske, at du ikke tilbagekøber dine ting, vil du ikke blive pålagt yderligere gebyrer eller omkostninger, og du vil heller ikke blive registreret i RKI.  

Har du spørgsmål, som du ikke fandt svaret på her? Så kan du hoppe ned til vores FAQ, hvor du finder svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende vores service.

Hvem står for vurderingen? 

Det er ikke alle og enhver, som kan foretage en vurdering. Hos PANTSAT.dk vægter vi det højt, at vi kan give dig en præcis og fair vurdering, som er baseret på erfaring og masser af viden inden for det givne felt. Det er dog værd at bemærke, at vi ofte befinder os i den konservative ende af vurderinger, da din genstand blot lægges i sikkerhed hos os. 

Vi har et indgående kendskab til, hvad vi skal kigge efter, når vi foretager en vurdering. Den pris, vi efterfølgende præsenterer for dig, er baseret på stor erfaring og vores kendskab til det givne område. Det er dog på ingen måde tilfældigt, hvem der foretager den enkelte vurdering. Vi har eksperter inden for hvert eneste område, så det aldrig er en tilfældig vurdering, der finder sted.

Forskellige kompetente samarbejdspartnere 

Når der bliver foretaget en vurdering hos PANTSAT.dk, anvender vi forskellige eksperter, da vi har mange forskellige samarbejdspartnere. Hvis du har et ur, som skal vurderes, gør vi brug af forskellige kompetente urmagere, eksempelvis Klarlund eller Ole Mathiesen. 

Vi inddrager også en lang række af andre vurderingseksperter. Bruun Rasmussen og Lauritz er nogle virksomheder, vi ofte gør brug af i en vurderingsproces. Hvis du synes, de navne lyder bekendte, skyldes det helt sikkert, at det er nogle af de bedste vurderingsfirmaer, som findes i landet. Du har med sikkerhed derfor allerede set dem i et af de føromtalte vurderingsprogrammer, som pryder dit TV i den bedste sendetid. 

Vi finder altid den bedste ekspert til at vurdere og verificere ægtheden af lige præcis din værdigenstand. Det giver dig en god forsikring om, at du altid får en god og fagligt baseret vurdering, når du benytter PANTSAT.dk.

Vi kan vurdere både stort og småt 

Uanset hvad, du har lyst til at få vurderet, kan vi finde en ekspert, der kan finde den helt rette pris for dig. Du kan sende en ansøgning om både ure, smykker, kunst eller elektronik – det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. 

Det hele foregår nemt og simpelt, og du kan derfor se frem til at modtage pengene, så snart vi har foretaget en grundig vurdering og verificering. 

Vi gør det nemt for dig at få penge hurtigt, som du kan bruge til lige det, du har behov for. Vi er derfor et godt alternativ til et lån – både hvis du kontakter os i en privat eller i en erhvervsmæssig sammenhæng. 

Send os gerne en ansøgning i dag, for vi står allerede nu klar til at hjælpe med at give dig en vurdering på lige præcis det, du ønsker.