Vi byder velkommen til PANSAT.DK

Vi byder velkommen til PANSTAT.DK

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til PANTSAT.DK. Vores mål er at tilbyde et fair og billigt alternativ til almindelige lån og kassekreditter.

Har du nogensinde tænkt over, hvad du ville gøre, hvis du kunne få flere penge i hånden i dag?

– Sander, Direktør i PANTSAT.DK

Nu kan du indlevere en værdigenstand, få penge overført til din konto inden for en time, og tilbagekøbe din værdigenstand igen på et senere tidspunkt, når du har mere rum i økonomien.  Hos os kan du således få udbetalt penge mod indlevering af dine værdigenstande. Vi tager imod næsten alle typer af værdigenstande, herunder eksempelvis ure, cykler, møbler, smykker, vin og mange flere.

I praksis sælger du os din værdigenstand til os og får samtidig ret til at købe den tilbage på et senere tidspunkt til en fastsat pris. Det fungerer på mange måder som det, folk almindeligvis forbinder med pantsætning af genstande.

Vi kalder vores koncept salg med tilbagekøbsret. Det kan sammenlignes med, at du tager et lån i dit hus eller bil. Her er det blot en værdigenstand, der bruges som sikkerhed.

– Sander, Direktør i PANTSAT.DK

Vores koncept gør, at vi får sikkerhed for vores udbetaling ved at få ejerskabet til din værdigenstand. Det betyder, at vi kan tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser sammenlignet med typiske online kviklån og kassekreditter. Vi er meget fleksible i vores kontraktperioder og har ingen skjulte gebyrer.

Ansøg online – det er gratis og uforpligtende – og få en vurdering af dine værdigenstande allerede i dag. Så er du måske den næste, der får flere penge i hånden!

De bedste hilsner
PANTSAT.DK-teamet
Sander, Alexander og Thomas