Cookie- & Privatlivspolitik

Cookie- & Privatlivspolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. 

Sådan sletter du cookies

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke “F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

Hvad cookies bruges til på vores website

Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer.

Website (burger indstillinger)

Websitet bruger første-parts cookies til at gemme oplysninger om dine indstillinger. Det kan være for at holde styr på en indkøbskurv, eller huske indstillinger i en søgeformular.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.  

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsførings-cookies

Disse cookies bruges til at identificere dig via et tilfældigt genereret ID, når du går ind på en side, som du tidligere har besøgt, og når du bevæger dig rundt på siden. Det sker for, at du hurtigere kan navigere rundt mellem siderne. Cookies bruges også til at indsamle statistik om din færden på vores website for at give dig den information, som er mest relevant for dig, og forbedre vores markedsføring.

Privatlivspolitik

VIGTIG – VENLIGST LÆS OMHYGGELIGT

nofipa ApS er forpligtet til at respektere privatlivets rettigheder for besøgende til deres web ydelser. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, gemmer og benytter dine personlige oplysninger, når du besøger nofipa ApS web ydelser eller på anden måde leverer dine personlige oplysninger til os. Disse vilkår gælder, uanset hvordan Ydelserne er tilgået af eller leveret til dig, uanset hvilken enhed eller eventuelle bagvedliggende teknologier, der er benyttet. Denne politik giver dig oplysninger om, hvilke personlige oplysninger, vi indsamler på dig, hvordan vi benytter dine personlige oplysninger, samt hvilke rettigheder du har til at kontrollere dine personlige oplysninger. Læs venligst denne privatlivspolitik omhyggeligt, og vi anbefaler, at du udskriver og beholder en kopi til fremtidig reference. Ved at få adgang til og benytte disse Ydelser bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret denne privatlivspolitik. Hvis ikke du accepterer denne privatlivspolitik, bedes du ikke benytte disse Ydelser. Vi vil aldrig sælge nogen form for information, som vi måtte indsamle på dig. 

Med hensyn til gældende lovgivning om privatliv og databeskyttelse, herunder gældende lovgivning, navnlig databeskyttelsesforordningen 2016/679 og databeskyttelsesloven er nofipa ApS (herfra ”vi”) dataansvarlige af de personlige oplysninger, som vi indsamler på dig, eller som du giver os via Ydelserne. Vi garanterer at overholde de standarder, procedure, og krav, som er fastsat i persondataforordningen for at sikre, at dine personlige oplysninger behandles sikkert og ifølge gældende lovgivning på området. 

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi indsamler og opbevarer dine personlige oplysninger, eller hvis du har nogle spørgsmål relateret til håndtering af personlige oplysninger, kan du findes vores kontaktoplysninger nederst på siden. 

Hvilken information indsamler vi gennem PANTSAT.DK og til hvilke formål?

Som regel kan du få adgang til hjemmesiden PANTSAT.DK uden at fortælle os, hvem du er, eller på anden måde levere personlige oplysninger om dig selv.

PANTSAT.DK har dog brug for visse personlige oplysninger for at kunne behandle din ansøgning.

PANTSAT.DK indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Giver oplysninger, når du sender en ansøgning; 
  • Giver os feedback; eller
  • Giver personlig information til os via hjemmesiden eller på anden vis

PANTSAT.DK indsamler som hovedregel kun de personlige oplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og privat adresse) for at kunne levere den service, du måtte have brug for. 

Når du benytter PANTSAT.DK, indsamler vi oplysninger om, hvor på hjemmesiden du bevæger dig, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne benytter PANTSAT.DK og løbende forbedre funktionaliteten på hjemmesiden. Vi tracker statistikker om, hvordan besøgende benytter PANTSAT.DK, og statistikkerne bruges f.eks. til at se, hvilke sider og browsere vores kunder bruger mest. Til dette formål benytter vi tredjepartstjenester, såsom Google Analytics.

Du skal være opmærksom på, at hjemmesiden overvåges, så vi kan indsamle oplysninger om dit besøg, hvilket hjælper os med at forbedre kvaliteten af vores service. Vi kan indsamle disse oplysninger, selvom du ikke registrerer dig hos os. Vi indsamler og behandler følgende data:

Når du åbner vores hjemmeside, indsamler vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) personlige oplysninger (f.eks. IP-adresse, type internetbrowser, domænenavn på den hjemmeside, hvorfra du kom, antal besøg, gennemsnitlig tid brugt på hjemmesiden). Vi benytter disse oplysninger til at overvåge vores Hjemmesides attraktivitet og forbedre dens ydeevne eller indhold. 

Hjemmesiden sporer automatisk, hvordan du benytter hjemmesiden. Denne sporing gør det muligt for os at få en bedre forståelse af potentielle forbedringsområder for løbende at forbedre relevansen af og tilgængeligheden af det indhold, vi leverer.

Denne information vil kun blive brugt af nofipa ApS og vores relevante partnere for at øge kvaliteten af indhold, service og support til vores besøgende. Nogle af disse oplysninger kan offentliggøres fra tid til anden; Det vil dog kun være i en samlet, ikke-personlig og identificerbar form.

Hjemmesiden benytter cookies til at indsamle oplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger om vores brug af cookies i vores Cookie politik ovenfor.

Hvordan bruger nofipa ApS de indsamlede oplysninger?

Vi behandler alle dine personlige oplysninger fortrolige (selvom vi forbeholder os retten til at videregive disse oplysninger ved nedenstående omstændigheder).

Oplysninger om vores besøgende og brugere er en vigtig del af vores forretning, og vi deler ikke dine oplysninger med tredjepart, undtagen i de begrænsede tilfælde, der er angivet nedenfor.

Vi vil kun videregive data til:

  • Leverandører, som håndterer data på vores vegne, om med hvem vi har underskrevet en databehandleraftaler. 
  • Statslige organer og retshåndhævende myndigheder (hvis nødvendigt)

Vi deler kun personlige oplysninger med vores partnere, der enten er underlagt denne privatlivspolitik eller følger en politik, som er mindst lige så beskyttende som den, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. 

I begrænsede situationer deler vi personoplysninger med agenter, som fra tid til anden benytter denne information til at analysere data og yde hjælp til markedsføring, og med hvem som vi har underskrevet en aftale, der sikrer dine personoplysninger og privatliv.

Vores retsgrundlag for behandlingen af dine personoplysninger

Vores behandling af dine personoplysninger er baseret på følgende retsgrundlag:

  • Opfyldelse af kontrakt: Vores behandling af dine personoplysninger er nødvendigt for at stille vores Ydelser til rådighed for dig, og således at du kan gøre brug af vores Ydelser, herunder vores hjemmeside og app. Retsgrundlaget for denne behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (b).

Derudover kan vores retsgrundlag for behandlingen i visse tilfælde være:

  • Dit samtykke: Vi kan i visse tilfælde indhente dit samtykke til specifikke typer af behandling, herunder fremsendelse af markedsføringsmateriale eller behandling af oplysninger om din lokation. Retsgrundlaget for denne behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (a).

 

  • Vores legitime interesser: Herudover kan vi behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at analysere brugen af vores ydelser og sikre forbedringen af vores Ydelser.Retsgrundlaget for denne behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (f).

 

Endelig kan vi også enkelte tilfælde være forpligtiget til at behandle dine personoplysninger på baggrund af eksempelvis national lovgivning eller anmodning fra myndighederne:

  • Retlig forpligtigelse: Vi kan være forpligtiget til at behandle dine personoplysninger for at sikre, at vi handler i overensstemmelse med de danske bogføringsregler og anden relevant lovgivning. Retsgrundlaget for denne behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (c).

 

Dine rettigheder i relation til vores behandling af dine personlige oplysninger

Du kan have følgende rettigheder:

  • Retten til at spørge, hvilke personlige oplysninger vi opbevarer om dig når som helst
  • Retten til at bede os om at opdatere og rette personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig
  • Retten til at bede os slette dine personoplysninger
  • Retten til at gøre indsigelse mod  vores behandling af dine personoplysninger
  • Retten til at modtage en kopi af dine personlige oplysninger eller bede os videresende dine personoplysninger til en tredjepart (”data portability”)
  • Retten til ikke at være genstand for automatiske afgørelser, herunder profilering
  • Retten til at frabede enhver kommerciel kommunikation, som vi måtte sende dig.

Du kan læse mere om dine rettigheder ovenfor via Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Denne vejledning er tilgængelig på www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at benytte dig af ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af følgende kontaktoplysninger: info@pantsat.dk

Men hvis du ønsker at afmelde dig fra e-mailkommunikation, som vi sender dig, kan dette gøres ved at klikke på afmeldingslinket nederst i den e-mail, vi har sendt dig. 

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed om vores behandling af dine personlige oplysninger. Den danske tilsynsmyndighed er Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Marketing

Bemærk venligst, at dine oplysninger kan bruges til at sende dig oplysninger om de tjenester, vi tilbyder, som vi har identificeret som sandsynligt at være interessante for dig. Hvis du angiver nogen præferencer, når du giver os dine oplysninger, bruger vi disse til at bestemme, hvilke oplysninger vi giver dig.

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at tilbyde vores kunder et sikkert miljø. Vores servere bruger SSL (Secure Sockets Layer) krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige oplysninger. Ved at bruge en SSL-kompatibel browser som Microsoft Internet Explorer eller Mozilla Firefox, kan du medvirke til at sikre, at dine personlige oplysninger behandles fortroligt.

I det usandsynlige tilfælde, at vi mener, at sikkerheden for dine personlige oplysninger, som vi er i besiddelse af, kan være blevet kompromitteret, kan vi underrette dig herom. 

Vær opmærksom på, at selvom vi tager os de nødvendige foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger, kan ingen overførsler via Internettet garanteres 100%. Vær derfor opmærksom på, at vi ikke kan garantere sikkerheden for de personlige oplysninger, som du giver os via vores hjemmeside.  

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vores forretning ændrer sig konstant, hvorfor vores privatlivspolitik muligvis også vil ændre sig. Du bør regelmæssigt tjekke hjemmesiden eller appen for at se de seneste ændringer. Eventuelle ændringer af privatlivspolitikken vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og datoen i bunden af denne politik vil blive ændret for at afspejle, hvornår den sidst blev opdateret. 

Spørgsmål og forespørgsler vedr. denne politik kan stilles til:

nofipa ApS

CVR: 39812460

Store Kongensgade 59F

1264 København K

Danmark

info@pantsat.dk