da en

Pantsæt smykker / sælg smykker

Pantsæt smykker / sælg smykker

Går du med overvejelser om, hvorvidt du skal sælge nogle af de guldsmykker eller diamantsmykker, du har liggende hjemme i skabet? Hos PANTSAT.dk kan du sælge dine smykker til os til en god pris. Vi har smykkeeksperter siddende, som kan hjælpe dig med at vurdere dine smykker, så du får en fair og rigtig pris for dine smykker.

Udover at hjælpe dig med salg af smykker kan vi også tilbyde dig, at du kan pantsætte dine smykker her hos os. Så behøver du ikke at sige farvel til dine smykker for altid, men du kan få penge udbetalt nu og her, som du senere kan betale tilbage, så du kan få dine smykker tilbage igen. 

UDFYLD ANSØGNING

Bestil Møde

Bestil et personligt møde i København. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og guld

Send med post

Du kan sende dit guld til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Hvem er PANTSAT.DK

Vi har mange års erfaring og topkarakterer på Trustpilot

Sælg smykker hurtigt og nemt

Er du helt afklaret med at skille dig af med dine smykker, vil det sikkert give rigtig god mening for dig at sælge dem. Så kan du få ryddet op i gemmerne derhjemme, og der vil være en anden, der kan få glæde af dine smykker. 

I stedet for selv at have besværet med at sælge dine smykker kan du sælge dem til os. Du får både dine smykker vurderet af en af vores smykkeeksperter, du får en fair pris, og du behøver ikke at tænke mere på at sætte dine smykker på auktion eller sælge dem andetsteds på brugtmarkedet. 

Det kan måske føles en kendelse usikkert at skulle sælge guld- eller diamantsmykker til fremmede, som du er blevet introduceret til via DBA eller en anden side. Og du er måske heller ikke stor fan af at skulle annoncere med, at du har dyre smykker liggende på din bopæl. For der er jo ingen grund til at friste svage sjæle, vel? 

Med vores hjælp slipper du for at gøre noget, du er utryg ved, og du skal heller ikke bruge unødig tid på at sælge smykkerne eller vente på, at den rigtige køber dukker op.

Pantsæt smykker: Få penge for dine smykker uden at skille dig af med dem 

Har du nogensinde overvejet at pantsætte dine guldsmykker eller dine diamantsmykker? Har du nogle smykker derhjemme med en høj affektionsværdi, du ikke er sikker på, at du vil kunne skille dig af med, så tilbyder vi dig hos PANTSAT.dk, at du kan pantsætte dine smykker i stedet.

Det betyder, at du får penge udbetalt for dine smykker nu og her, uden at du behøver at sige endeligt farvel til dine smykker. En af de store fordele ved at eje smykker, der er lavet af enten guld eller diamanter, er, at de holder deres brugtværdi rigtig godt. Det er derfor en god genstand at bruge til at stille i sikkerhed, som det er tilfældet, når du pantsætter noget.

Hos PANTSAT.dk bruger vi altid de højeste guldpriser på markedet, når vi laver en aftale om pantsætning. Vi udbetaler som tommelfingerregel 70 % af guldprisen, men beløbet kan være højere, hvis der er tale om smykker af et mærke som eksempelvis Georg Jensen, Tiffany & Co. eller lignende.

Sådan foregår det, når du pantsætter hos PANTSAT.DK

Det er helt uforpligtende at sende en ansøgning, og du kan både sende din ansøgning online eller vælge at gøre det i vores fysiske butik. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at sælge dit guld til os, så du i stedet kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 30 45, sende os en mail på info@pantsat.dk eller kigge forbi vores butik. 

Processen er simpel og overskuelig og består kun af fire trin.

1. Send din ansøgning

Du sender en ansøgning, hvilket du kan gøre via vores online formular eller ved at komme forbi vores butik. Når du ansøger online, udfylder du en række informationer og vedhæfter billeder af dit guld. I ansøgningen skal du skrive alt det, du kan – og har vi flere spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, kontakter vi dig. 

2. Vurdering af dine ting

Næste skridt i processen er, at vi skal vurdere dine ting. Når du ansøger online, foretager vi en uforpligtende vurdering på baggrund af din ansøgning. Når du herefter kommer ned i butikken med dine ting, vil vores eksperter efter verificering kunne give dig en endelig pris på dine ting. Det er vores eksperters vurdering, der danner grundlag for, hvor meget du kan få udbetalt. Når vi vurderer dine ting.

3. Udbetaling 

Når du har sagt ja tak til det tilbud, vi har givet dig, indgår vi sammen en kontrakt om salg af dine ting. Når vi skriver under på kontrakten, skriver begge parter også under på, at du har tilbagekøbsretten på dine ting, således at du har ret til senere at købe det tilbage. Herefter indleverer du dine ting til os, hvorefter du modtager udbetalingen for dine ting. Vi sætter pengene direkte ind på din konto, og du har pengene med det samme. Herefter opbevares dine ting på vores forsikrede lager.

4. Tilbagekøb

Når du skal tilbagekøbe dine ting, vil det være til den pris, vi har aftalt på forhånd. Tilbagekøbsprisen skal du overføre til vores bankkonto via MobilePay eller i kontanter, hvorefter du vil få udleveret dine ting. Hvis du ikke tilbagekøber dine ting, bortfalder din tilbagekøbsret. Det vil sige, at vi betragter genstanden som solgt til os. Skulle det ske, at du ikke tilbagekøber dine ting, vil du ikke blive pålagt yderligere gebyrer eller omkostninger, og du vil heller ikke blive registreret i RKI.  

Har du spørgsmål, som du ikke fandt svaret på her? Så kan du hoppe ned til vores FAQ, hvor du finder svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende vores service.

Har du brug for vores hjælp til salg af smykker?

Er du i tvivl om, hvad de smykker, du har derhjemme, er værd, kan du til hver en tid få lavet en vurdering af smykker hos os. Når du kender værdien af dine smykker, kan du overveje, om du vil beholde dem, sælge dem eller pantsætte dem. 

Vi er interesseret i både pantsætning og salg af smykker, og du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du gerne vil have vores hjælp til salg af dine smykker.